Par på cykel

Sådan får I gnisten tilbage i forholdet

Ingen langvarige forhold forbliver i den nyforelskede fase. Man bliver vant til at være sammen, hvilket nogen gange kan resultere i, at man glemmer at holde gang i gnisten. Men den kan faktisk hurtigt findes igen. Herunder er listet 3 punkter der er vigtige i jagten på, at genvinde Jeres forelskelse. Læs dette og husk på, hvorfor det er netop din partner, du elsker.

Kommunikation

Kommunikation er nøglen til et hvert godt forhold, om det så er forholdet til venner, chefen eller kæresten. Det er vigtigt, at kunne snakke om sine følelser. Især når der noget, som går dig på. Hvis ikke man får snakket sammen, men blot lukker følelsen inde i sig selv, har den tendens til at vokse frem for at forsvinde. Så tag endeligt initiativ til en dybfølt samtale. Det gælder selvfølgelig også når alt er godt. Husk at komplimentere din partner, det vil give Jer begge et selvtillids-boost. Din partner bliver glad og det vil helt sikkert også komme dig til gode. Så snak om de store så vel som små ting i livet og se, hvordan gnisten stille kommer tilbage i forholdet.

Frihed

Selvom I måske har lyst til, at være sammen hele døgnet rundt, skal man huske, at give hinanden plads til frihed. At din partner har brug for sin frihed, er ikke nødvendigvis en dårlig ting – tværtimod. Det er super sundt, at bruge tid alene. Det er her man lærer sig selv at kende, og finder ud af hvad man vil. Hvis I kan finde ud af, at være væk fra hinanden, betyder det faktisk, at I er sikre på, hvor I står i Jeres forhold. På den måde, kan din partner også nå, at savne dig. Når I så ser hinanden igen, har i begge glædet Jer og gensynsglæden vil være sød. Når det er sagt, behøver I selvfølgelig ikke at bruge flere dage væk fra hinanden. At få en fritidsaktivitet hver, kan sagtens være frihed nok.

Sæt hverdagen på pause

Vi kan alle blive fanget i hverdagens rutine. Når tiden flyver og dagene går, kan man komme til at glemme, at sætte pris på, hvad man har i hverdagen. Derfor kan det bringe gnisten tilbage, at give sig selv en pause fra hverdagens trummerum. Tag eventuelt et hyggeligt weekendophold, hvor I rigtigt kan nyde hinandens selskab. Få børnene passet og lad denne weekend handle om Jer. I skal ikke koncentrere Jer om mad, job eller hverdagens pligter. I kan blot finde gnisten igen.