Alt om negletipper

Chancerne er, at hvis du læser dette blogindlæg, ved du allerede, hvad negletipper er. Men for en sikkerheds skyld vil vi starte med en hurtig definition: Negletipper er kunstige forlængelser, der limes på enden af dine naturlige negle for at give dem et længere og fyldigere udseende. Nu hvor vi har fået det ud af verden, så lad os tale om, hvordan de påføres.

Påføringsproces

Det første, du skal gøre, er at file dine negle i den form, du ønsker, at de skal være. Når de er filet, skal du bruge en neglebuffer til at polere eventuelle ru kanter væk. Dernæst er det tid til at påføre limen til neglespidserne. Begynd med at påføre en lille mængde lim på undersiden af neglespidsen. Placer derefter negletippen ved bunden af din naturlige negl og hold den på plads i 10-15 sekunder, indtil limen hærder. Gentag denne proces for hver negl.

Når alle neglene er blevet påført, kan du bruge en fil til at blende sømmen mellem den kunstige spids og din naturlige neglebase. Og det var det! Du har med succes påført dit eget sæt negletips. Nu skal du bare læne dig tilbage og nyde dine lange, smukke negle.

Fjernelsesproces

Når du er klar til at fjerne dine negletipper, skal du starte med at lægge dem i blød i acetone i 10 minutter. Når de er blevet gennemvædet, skal du bruge en neglebånds- eller appelsinpind til forsigtigt at løsne dem fra dine negle. Hvis der er noget lim tilbage på neglene, kan du bruge en neglefil til at polere det væk. Til sidst vasker du dine hænder med vand og sæbe for at fjerne eventuelle rester, og du fugter dine negle med neglebåndsolie.

Konklusion 

Negletipper er en god måde at opnå lange, smukke negle på uden at skulle vente på, at de vokser ud naturligt. De er også forholdsvis nemme at anvende derhjemme; alt du behøver er lidt tålmodighed og nogle grundlæggende forsyninger. Og når du er klar til at fjerne dem, skal du blot lægge dem i blød i acetone, og så skulle de gerne gå af med det samme. Så hvad venter du på? Prøv negletipper!