Michael Learns To Rock (e)

Dine venner kan enten acceptere din invitation eller afvise den, men du får ikke direkte besked. Hvis nogle af dine venner vælger at deltage, kan du se det i din egen kalender.
Hvordan kan jeg se mine venners arrangementer?
Du kan se dine venners arrangementer på flere måder. I din egen kalender kan du vælge enten blot at se dine egne arrangementer, eller medtage dine venners arrangementer ved at klikke på ikonet ’Inkluder dine venners arrangementer’, øverst oppe i kalenderen. Du finder din kalender i topmenuen, under ’Min kalender’. Hvis du ikke kan se din topmenu, er du enten ikke logget ind, eller også skal du først oprette din profil.
Dine egne arrangementer vises med massive farveikoner i din kalender. Hver kategori har sit eget ikon:
Film: Blåt F
Musik: Gult M
Teater: Rødt T
Kunst: Violet K
Litteratur: Grønt L
Dine venners arrangementer vises med de samme ikoner, bare ikke med massiv farve, men blot med omrids.
Kan mine venner se min kalender?
De venner du tilføjer på Byenkalder.dk kan se din kalender, ligesom du kan se deres. Tanken er at man let og hurtigt skal kunne koordinere sine kulturaktiviteter med sine udvalgte venner.
Hvordan kan jeg finde mine venner?
Du kan søge efter venner inden for brugere, der allerede har en profil på Byenkalder.dk ved at gå ind i menupunktet ’venner’ i topmenuen. Hvis du ikke kan se din topmenu, er du enten ikke logget ind, eller også skal du først oprette din profil. Herfra kan du søge på dine venners navne eller mailadresser i det øverste højre felt, der hedder ’Find venner’. Skriv navn eller mailadresse og klik på ’søg’. Nu kan du anmode den eller de brugere systemet finder om at blive dine venner.
Alternativt kan du også invitere vener, der endnu ikke har oprettet en på profil på Byenkalder.dk. Det sker nedenunder, i feltet ’Inviter venner’. Her kan du sende en eller flere mails ud til dine venner udenfor Byenkalder.dk. Du kan tilføje flere end en mailadresse ved at adskille de forskellige adresser med et semikolon (;). Du har også mulighed for at skrive en personlig besked herfra. Skriv dine mailadresser og din besked og tryk på send, så får dine vener en mail fra Byenkalder.dk der inviterer dem til at blive brugere med følgende ordlyd:
Skal vi være venner på Byenkalder?
Jeg har oprettet en kalender på Byenkalder. Her kan jeg se hvilke film, koncerter, teaterstykker og andre kulturbegivenheder, jeg planlægger at deltage i. Jeg kan også følge med i mine venners arrangementer ved at se på deres kalendere. Jeg vil gerne tilføje dig som ven, så vi kan dele nogle gode kulturoplevelser i fremtiden. For at vi kan det, skal du først oprette din egen kalender på Byenkalder.
Kan jeg slette venner?
Du kan altid vælge at slette en eller flere venner fra din venneliste på Byenkalder.dk. Det foregår i menupunktet ’Venner’ i topmenuen. Hvis du ikke kan se din topmenu, er du enten ikke logget ind, eller også skal du først oprette din profil. Herfra vælger du at sætte flueben i vinduet udfor de venner, du vil slette, og så trykker du på ikonet med skraldespanden, der hedder ’Slet markerede’. Alternativt kan du klikke på den lille mørkegrå pil udfor hver ven og vælge ’Slet ven’ i den lille menu der fremkommer. De brugere, du sletter som venner får ikke besked om det.
Hvordan kan jeg sende mine venner beskeder?
Du kan sende dine venner beskeder på flere måder. Indefra menupunkter ’Venner’ i topmenuen kan du udfor hver ven vælge at klikke på den lille mørkegrå pil. Hvis du ikke kan se din topmenu, er du enten ikke logget ind, eller også skal du først oprette din profil. Herfra kan du i den lille menu vælge ’Send besked’. Det åbner en ny besked, hvor du så kan skrive din tekst til den valgte ven.
Alternativt kan du i menupunkter ’Beskeder’ i topmenuen klikke på den lille mørkegrå pil under teksten ’Indbakke’ og vælge ’Skriv besked’. Herfra kan du skrive din tekst og vælge den eller de venner der skal modtage beskeden. Der sker ved at du begynder at skrive den eller de pågældende venners navne i feltet ’Modtager’. Systemet foreslår selv en liste med passende navne og du vælger ved at klikke på det eller de navne, du vil have med på din modtagerliste. Du kan fjerne et eller flere navne fra listen igen ved at klikke på det lille orange kryds ud for navnet.
Hvor kan jeg tilmelde mig konkurrencen?
Vi arbejder lige nu på at få konkurrencen på selve Byenkalder.dk, men indtil da kan du tilmelde dig vores konkurrencer via nyhedsbrevene. Du vil få svar direkte på din mailadresse, hvis du har vundet, hvorefter dine billetter vil blive sendt med posten.
Hvor kan jeg tilmelde mig et nyhedsbrev?
Du tilmelder dig det eller de nyhedsbreve du vil modtage via fanebladet ’nyhedsbrev’, der ligger øverst oppe i højre hjørne på alle siderne. Alternativt kan du også til og framelde dig inde fra dine profilindstillinger, men det kræver naturligvis, at du allerede har oprettet en profil.
Hvor kan jeg framelde mig fra et nyhedsbrev?
Du kan framelde dig et nyhedsbrev fra linket på selve nyhedsbrevet, der ligger helt nede i bunden. Alternativt kan du også framelde dig ved at gå ind på dine personlige indstillinger og fjerne flueben i de nyhedsbreve, du er tilmeldt.
Jeg vil gerne komme med et forslag til Byenkalder.dk – hvad gør jeg?
Du er altid mere end velkommen til at give os feedback, gode ideer, ris/ros eller måske komme med et konkret forslag til hvordan du mener, at vi kunne forbedre Byenkalder.dk. Vores samarbejde med brugerne er det vigtigste element i vores fortsatte forsøg på at blive Danmarks bedste og mest brugervenlige kulturportal. Du kan bruge den lille ‘feedback’-knap ude i sitets venstre side. Her kan du, efter en kort registrering, sende os din feedback på sitets eget brugerforum, hvor andre brugere også vil kunne følge med i dine bidrag, samt byde ind med deres input. Alternativt er du ligeleds altid velkommen til at sende portalredaktør David Kampmann en mail.
Tak for dit bidrag!