At hænge fast

En anden måde at ’stå fast’ på…
Jeg har skruet hjulene af et par ’inline roller skates’, og i stedet for har jeg skruet 2 lister af hårdt træ fast, dér hvor hjulene sad.
Disse 2 lister, har jeg igen skruet fast på et bræt, med 3/4 meters penge imellem.
Endelig har jeg skruet to brædder fast for enderne af det bræt rulleskøjterne er skruet fast på, så jeg får et meget bredt H.
Nu er fidusen den, at når jeg giver min masokist rulleskøjte-støvlerne på, og låser en kæde rundt om ’skafterne’, så står hun fuldstændigt fast. Hun kan ikke flytte sig, hun kan ikke vælte, og hun står med vidt spredte ben !
Den kan sandsynligvis også laves med et par ski-støvler, for skades-statistikken fortæller at det lader sig gøre at ”fejljustere” skibindingerne, så skiene ikke kan slippe ved et styrt.
Nu er meningen jo netop, at støvlen skal holdes fast under ethvert forhold, men det må du snakke med en ski-ekspert om, for det ved jeg ikke en ski.. om.
Pas i øvrigt på med at tilfredsstille masokisten så meget at han/hun vælter omkuld, med støvlerne på, for selvom rulleskøjte- & ski-støvler støtter fortrinligt op om anklen, så kan det alligevel godt give knoglebrud, hvis anklen skal bære hele kropsvægten.
Idéen her egner sig altså fortrinligt til at ’lege’, men skal som al anden bondage bruges med omhu !
Hvordan situationen så ser ud, hvis hun får en snurrende dildo inden i kyskhedsbæltet, så hun ikke kan slippe a’ med den efter den første orgasme kan jeg kun drømme om (for jeg er stadig single), men for en sikkerheds skyld vil jeg nok tøjre hendes brystbondage til en solid krog i loftet, så hun ikke kan ’vælte’.