Bork Festival

Bork Festival er en årlig begivenhed, der samler mennesker fra alle hjørner af Danmark. Festivalen varer i 4 dage og er fyldt med god stemning, fest og ikke mindst uforglemmelige musikoplevelser i Bork. Festivalen samler musikelsker i deres tre store musiktelte, hvor et imponerende udvalg af talentfulde musikere vil fylde teltene med god musik. 

Bork festivals mange oaser

I pauserne mellem de fede koncerter har du og dine venner mulighed for at slappe af og lade op i festivalcampen på Bork Festival, eller i kan forkæle smagsløgene med lækker mad fra de mange spisesteder på området. Find alle nødvendige oplysninger om musikprogrammet, overnatningsmuligheder, billetsalg og meget mere rundt på denne side, og følg med, mens vi løbende afslører nye spændende kunstnere, der vil pryde scenen.

Motorene bag Bork Festival

Bork Festival drives af 1.300 dedikerede frivillige, som med stor ildhu arbejder hårdt for at skabe en fantastisk musikfest. De frivillige på Bork Festival er med til at skabe et festligt fællesskab, hvor musik og glæde er omdrejningspunktet. Det er deres uvurderlige hjælp og dedikation, der gør det muligt for os at åbne dørene for festivalen i 2024!