Den moderne herremode – 3 vigtige elementer

I dag er herremoden ofte karakteriseret ved, at den ikke bare skal være funktionel eller smart. I virkeligheden, så skal den på en eller anden måde kunne indgå i mange forskellige kontekster med relativt få ændringer.

Her er der selvfølgelig mange muligheder, men nedenfor kan du læse om 3 elementer, der gør, at din stil kan være både casual, smart og funktionel på én gang. Det er en af de vigtigste karakteristikker ved herremoden i dag!

Skjorten – den kan klare lidt af hvert

Skjorter er blevet til et af de elementer, som man ikke bare skal have i klædeskabet til de mere formelle omstændigheder – i virkeligheden bør du nærmest vælge skjorten som dit førstevalg til et outfit.

For skjorten er en af de der ting, som kan bruges til alt muligt. Du kan smøge ærmerne op på den og have den over bukserne, og så passer den perfekt til de varmere dage, hvor du hænger med vennerne. Du kan sætte den ned i bukserne og med de rigtige manchetknapper er du allerede på vej til bryllup eller fest.

Ja, skjorter til mænd er der mange af, fordi de netop er blevet så vigtige i klædeskabet. De spiller en større rolle en nogensinde før og derfor skal du selvfølgelig have et vist udvalg af pæne skjorter derhjemme.

Vælg de rigtige accessories

Det handler ikke bare om at have den rigtige trøje eller det rigtige par bukser. De rigtige accessories kan faktisk være med til at definere et outfit lige så meget som meget af tøjet.

Forestil dig et ur – der er mange forskellige armbåndsure i verdenen. Hvert af dem har noget unikt at medbringe til dit klædeskab. De mere finurlige i guld og sølv går bedre til de finere outfits, men et simpelt og rustikt look med læderbånd er mere afslappet.

Og det samme går får sådan noget som armbånd eller halstørklæder. Bælter er også herinde under – der er forskellige måder at matche dine accessories til dit tøj på. Det kan være efter materiale, farver eller noget helt tredje og disse ting er altså med til at ændre hele tøjsættes udtryk!

Gå ikke den lange vej med sko

I dag er sko blevet lidt en sjov størrelse. I stedet for, at du måske skal ud at have mange forskellige par, som alle skal gøre noget vidt forskelligt, så er det mere populært at have færre par, som kan bruges bredt.

For eksempel kan et par pæne sneakers i en simpel farve passe fantastisk både til den afslappede fest om aftenen, til en tur i parken og til arrangementer med vennerne.

Derudover, så er det nemt at finde sko i eksempelvis ruskind, som så kan passe til de mere formelle lejligheder, men som også rigtigt fint kan indgå i hverdagen. Det er perfekt, for så slipper du for at have en hel masse sko, som bliver brugt meget sjældent.