Klar til at flytte sin forretning til Malaga

Flyt dig selv og din business til Malaga

Går du og overvejer at rykke dig selv, din familie og din forretning til Malaga, så er der naturligvis tusind ting, der skal tænkes gode og grundigt igennem, men det er på ingen måde urealistisk at gøre alvor af den tanke.

Det er altid en stor beslutning at flytte sig selv og sin familie ud af lille trygge Danmark og ind i et helt fremmed land. Det kræver nogle seriøse overvejelser og nogle store beslutninger at sætte det skib i søen. Men umuligt – det er det bestemt ikke.

Er din virksomhed til at flytte?

I princippet er enhver virksomhed til at flytte på. Det er bare noget nemmere at flytte på den, hvis du er forfatter eller journalist, end hvis du ejer en maskinfabrik. Er du kun dig selv, behøver du ikke at tænke på medarbejdere, men er din virksomhed af en større slags, så er beslutningen straks meget mere kompleks.

Arbejder du online, så skal du bare flytte på en computer og en internetopkobling. Det er ikke den store sag.

Er din familie til at flytte?

Hvis I er to voksne i familien, kræver det 100 % enighed at flytte til et andet land. Er der også børn i familien, så er børnenes aldre ret vigtige i forhold til, hvor nemt det kan blive at flytte dem.

Hvis alle er med på at rejse ud i eventyret, så er det bare om at booke nogle flybilletter til hele banden. Sådan forholder det sig ikke altid, så er det noget, som skal overvejes meget grundigt.

Ejendommens størrelse i Malaga

Det er ikke sikkert, at du kan finde den rette bolig lige med det samme. Det kan være, at du er nødt til at købe eller leje en midlertidig bolig først og så gøre dig mere umage med at finde den endelige bolig, når du har lært området bedre at kende.

Kontakt en god ejendomsmægler, der kan vejlede dig i forhold til købet af den rette bolig i Malaga. Der kan være forhold som boligens størrelse, dens beliggenhed og dets stand, som du og resten af familien skal tage stilling til.

Hvis du også skal finde det rette hus til din virksomhed, så bed også en lokal ejendomsmægler om at være dig behjælpelig med det. Det kan spare dig for meget lang tids søgen efter det helt rigtige sted.

Væbn dig med tålmodighed

Du skal være indstillet på, at det spanske system ikke er nær så velfungerende, som det danske system er. Det tager noget tid at sætte sig ind i det. Der kan derfor gå en del tid, inden I er helt på plads med det hele. Det er selvfølgelig også en del af charmen og en del af den spanske mentalitet, som du skal lære bedre at kende.

Alle de mange formelle procedurer tager tid. Det er ikke alting, der lige kan klares over nettet eller via telefonen, så du kan med fordel møde op de steder, hvor du skal i kontakt med en ansat.

Lær at give dig tid, og lær at blende ind med den øvrige befolkning. På den måde bliver du bedst integreret i dit nye samfund.