Guide: Sådan kommer du sikkert hjem fra byen

Elsker du også at feste hver weekend – både til privatfester, og når du skal i byen? Så har du helt sikkert også prøvet ikke at komme sikkert hjem og ende et sted, du aldrig har været før. Det kan virkelig være en jungle at finde hjem fra en privatfest eller et sted i byen, man aldrig har været ved før. Dog skal det ikke stoppe dig og dine venner fra at komme sikkert hjem fra byen af.

Læs med her og bliv klogere på, hvordan du nemt kan passe på dig selv og dine venner næste gang, I skal til privatfest eller i byen.

Vælg en, som skal køre hjem

Selvom det kan være virkelig nederen at være ham eller hende, som skal sørge for at transportere alle sikkert frem og tilbage, kan det virkelig være en god investering i alles sikkerhed og velbefindende, at I hver gang vælger én, som skal holde sig ædru, og på den måde kan køre jer alle hjem. Heldigvis kan det nemt gå på tur, og det skal ikke være den samme person, som hver gang skal sørge for at fragte alle hjem.

Her kan det også være en god ide at kunne imponere vennerne med en lækker elbil næste gang, det er din tur til at køre dine venner frem og tilbage til festen. Men en elbil kræver selvfølgelig noget strøm, så den overhovedet kan køre. Derfor skal der også installeres en lader til din elbil. Du kan nemt få en easee installation, så du altid har nok strøm til at køre dine venner frem og tilbage til festerne, så I alle kommer sikkert hjem.

Hvis du ikke lige har råd til en elbil, kan du altid låne penge til den. Lån penge straks udbetaling så du hurtigt kan hjælpe dine venner næste gang, I skal have en sjov aften.

Glem stofferne og den hårde alkohol

Selvom det kan lyde sjovt og spændende både at tage stoffer eller drikke af den hårde alkohol, kan det virkelig ødelægge en aften og en hel vennegruppe, hvis det tager overhånd, og I mister sikkerheden til festen. Det bedste tip er faktisk, at I helt skal holde jer fra stofferne, da de er så skadelige, at det ikke kan betale sig at prøve det. Det er især ikke sjovt at få en narkose fra stoffer, så du unødigt kommer til at skade andre eller dig selv. Det er heller ikke sjovt slet ikke at kunne huske en hel aften, blot fordi du har drukket alt for meget.

Sørg derfor for at holde dig fra det hårde alkohol, og blot nyde et par genstande, så du stadig er ved bevidsthed, når festen slutter igen.