Hvilket finder jeg det rigtige bådlån? 

Hvilket finder jeg det rigtige bådlån? 

Er man på eftersøgning efter en hel ny bil eller ønsker man at få byttet den gamle ud med en miljøvenlig, men har ej finanserne til det? Så kan et billån være en klog løsning for dig. Når du skal have et billån er der som udgangspunkt 2 muligheder ; om det skal være med eller uden sikkerhed i bilen. Differensen på de 2 er at långiveren kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, altså at långiveren har andel i faretøjet. Det vil derfor sige, at når man som låntager ej følger betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og videresælge bilen for dermed at kunne indfri bilånnet du har optaget. Det kan være en optimal løsning, når en overbevist om at du kan indfrie sine betalingsbetingelser over løbetiden, da det her oftest kan være billigere for låneren at påtage dette billån. Da renten over låneperioden typisk er billigere. 

Smarte elementer at holde for øje, hvis man tager et Mc lån 

De to vigtigste faktorer du bør se på, når du skal optage et billån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i Kr du låner af giveren for at kunne erhverve motorcyklen. Løbetiden er den periode, som lånet skal afdrages over. Lånebeløbet er altså den mængde penge du skal anvende til erhvervelsen af båden. Så det er noget en selv kan justere på alt efter af hvilken bil du ender med at købe. afdragsperioden kan på samme måde justeres alt efter hvor mange penge du har råd til at afdrage MC lånet på månedligbasis. billånet kan derved blive mereomkostningstungt ved at man har en lang løbetid.  

Hvordan bør du starte mit billån? 

Når man bør vælge hvor du bør tage sit billån er det afgørende at se på den individuelle rente på det bådlån I vil have. for eksempel, når du sidder og skal have en ny bådlån er det dejligt at vide om man har penge til at starte det billån. En hurtig måde at holde overblik er at foretage en snak med sin bank for at efterspørge hvordan din likvider ser ud og hvad du har penge til. Her kan man naturligvis regulere det en my alt efter om man ser sin ønske båd og så kan du hæve det en smule. Det er selvfølgelig at vælge noget, som du kan afbetale i det lange løb. Hvis du bør vælge hvordan ens bådlån skal være er det lækkert at forstå hvor mange likvider man har i sit månedlige budget til at betale af på det pågældende MC lån.  

Ny eller gammel bil 

Det er smart at man overvejer den automatiske værdi forringelse som motorcyklen får over perioden. Og om man kan komme ud af et for stort billån, for hvis båden har fået så høj en værdiforringelse, så du ej kan slippe ud af bådlånet ved at sælge den. Går du og betaler for ingenting og det er naturligvis det du mest vil slippe for. Derfor er det esentielt, at du ved at det er denne båd du ønsker at have i en lang tid. Ved en ny bilen tilkommer de den mest omfattende værdiforringelse, hvis motorcyklen kører fra forhandleren. Derfra falder motorcyklen ej så kraftigt i værdi. Hvis man kigger på en ældre motorcykel, som er anvendet eller lignende er det vigtigt at man for tjekket standen af båden.  

Så hvis du beslutter at afbetale bådlånet over 10 år, men man sælger bil efter 5 år, så afbetaler man muligvis på en bil du ikke mere har, det ej er hensigtsmæssigt.  

Hvis man for eksempel skal have en båd og derfor har brug for et bådlån, så er der nogle regler for at du kan påbegynde et MC lån.  Man skal være fyldt 21 år gammel, man bør have en årlig indtjening på 180.000 DKK  

Som lånoptager er der 2 løsninger i henhold til om det bør være med eller uden førbetaling, altså, at du betaler en mængde af det samlede beløb fra køb af. Flere banker kræver i dag, at man lægger ti-20 provent af det samlede beløb af med det samme ved køb af en ny bil.  
 
Det kan være rigtig efterænktsomt at skaffe tilbud fra adskillige differentierede lånudbydere forinden man tager et valg om hvor du skal tage sit MC lån henne, da der som tit er en variation.