9 ting du må og ikke må gøre ved afslappet online dating

Når det kommer til casual online dating, er der nogle ting, du bare skal gøre, hvis du vil have succes. Omvendt er der også nogle ting, som du bør undgå for enhver pris. I dette blogindlæg vil vi diskutere både dos and don’ts ved casual online dating. Ved at følge vores råd vil du kunne øge dine chancer for at finde et match. Victoria Milan er en god service, hvor du kan finde uforpligtende dates. Hvis du ønsker at se en liste over datingsider, hvor du kan chatte frækt med andre, så klik her.

Vær ærlig om dine intentioner. Du må ikke vildlede folk til at tro, at du ønsker et seriøst forhold, når du ikke gør det. Vær klar over, hvad du leder efter, og hvad du er villig til at give. Dette vil spare begge parter tid og energi i det lange løb.

Vær respektfuld over for andre menneskers tid. Hvis nogen ikke svarer på dine beskeder, skal du ikke blive ved med at sende dem beskeder igen og igen. Respekter deres beslutning om ikke at kommunikere videre med dig, og søg videre.

Vær aktiv på webstedet/appen. Jo mere aktiv du er, jo større er sandsynligheden for, at du finder et match. Log ind regelmæssigt og brug noget tid på at gennemse profilerne. Vær positiv og optimistisk. Ingen ønsker at date en person, der er negativ og konstant klager. Når du er glad og optimistisk, vil andre blive tiltrukket af din positive energi.

Gør et godt førstehåndsindtryk. Når du først begynder at tale med nogen, skal du sørge for at efterladte det bedste førstehåndsindtryk. Sig ikke noget, der vil ødelægge dine chancer for at få en date med dem.

Send interessante beskeder. Send ikke bare personen en besked med et “Hey, hvordan har du det?” Vær kreativ, og find på noget sjovt eller morsomt at starte samtalen med.

Hold dig væk fra negativitet. Hvis den person, du taler med, begynder at være negativ om sig selv eller andre mennesker, så søg videre. Det er ikke en person, du ønsker at date.

Du skal ikke være for tilgængelig. Det er vigtigt at få den person, du er interesseret i, til at føle sig speciel, så du skal ikke altid være til rådighed, når vedkommende vil tale med dig. Det vil vise dem, at du har et liv uden for din online datingprofil og på den måde i højere grad prioritere dig, når der endelig er tid.

Vær ærlig omkring dit udseende. Hvis du ikke er tryg ved at sende billeder, så lad være. Der er ingen grund til at sætte dig selv i en ubehagelig situation bare for at behage en anden. Ærlighed er nøglen, når det kommer til online dating.

Tag tingene langsomt. Lad være med at skynde dig at mødes med den person, du taler med. Lær dem bedre at kende gennem beskeder og chat, før du beslutter, om du vil møde dem personligt eller ej.