dating for seniorer

Bliv enige om sexlegetøj og undgå misforståelser

At date kan både være helt fantastisk og samtidig give nogle overraskelser, man gerne ville have været foruden. Ofte bunder dårlige dates i misforståelser. Nogle gange har modsatte part ikke en ide om, hvad der er okay, og hvad der ikke er okay at hive frem af sexlegetøj. Her får du en guide til hvordan man sikre sig, at begge parter er enige og samtidig får den bedste nat i selskab med hinanden og et stykke sexlegetøj.

Under daten

Når du er taget ud med en anden person, kan du typisk hurtigt mærke, om der er kemi eller ej. Du vil kunne mærke på din krop og i dit hoved, om det her er en fyr, du forestiller dig, du skal tage hjem med. Selvom det kan føles som om, at du er helt sikker på, at den anden føler det samme, som du gør, er det ikke helt sikkert. Derfor er det vigtigt at være tydelig og ikke mindst ærlig, når du er på date med en person, du ikke kender ud og ind.

Det er meget naturligt at spørge, om din date vil med hjem. Men at lægge op til, hvad du forventer ved en nat sammen, kan være sværere at få sagt. Dette er primært på grund af muligheden for at skræmme din date væk. Men dette giver kun mere anledning til, at få lagt kortene på bordet, hvis du nyder at bruge sexlegetøj under sex.

Når du tager med hjem

Når dig og din date har besluttet at tage hjem sammen, kan tingene lige pludselig gå rigtig hurtigt, når først i er trådt inden for døren. Det skal være frækt, det skal være sexet, og det skal gå hurtigt med at komme i gang. Hvis du under agten får lyst til at krydre samlejet en smule op, og hive sexlejetøj frem, så husk at være informativt. For nogen er det måske at gå for langt, og får andre er det bare et vildt frækt tiltag.

Ønsker du for eksempel at gøre en gagball til en del af oplevelsen med din date under dynen, er det vigtigt, at i er lige enige om, hvor frækt det er. Det bliver ikke mindre sexet af, at i kommunikerer under akten, tværtimod. Faktisk bliver jeres samleje endnu bedre for jer begge to, hvis i kommunikerer og enten fortæller eller viser med kropssproget, hvad i kan lide.

Efter daten

Dagen efter du har brugt en nat i selskab med din date, er det vigtigt at gøre op med dig selv, hvordan oplevelsen har været. Når du er på daten, og du er liderlig, reagerer du ofte ud fra dyriske instinkter. Det er rigtig vigtigt at mærke efter dagen derpå med sine følelser. Måske var oplevelsen en smule for voldsom, måske er du blevet nysgerrig på mere sexlegetøj, og måske synes du bare, at din date har åbnet en helt ny og spændende verden, der fik dig til at komme som aldrig før.

Hvis du tænker på at anskaffe dig sexlegetøj, du ikke behøver en partner til, kan du købe en sex dukke.