De 8 bedste rejsemål for børn i Europa

8 gode rejsemål for børn i Europa

Rejser I Europa med børn behøver ikke at være kedeligt eller stressende. Der er mange spændende og sjove rejsemål, som kan få børnene til at føle sig som voksne.

I denne artikel vil vi introducere dig for 8 af de bedste rejsemål for børn i Europa.

1. Barcelona, Spanien

Barcelona er en af de mest populære rejsemål for børn i Europa. Byen byder på masser af sjove aktiviteter for børn, herunder besøg i parken Guell, en tur i karrusellen i Tibidabo og et besøg i Zoo.

2. Paris, Frankrig

Paris er en af de mest kendte og elskede byer i verden, og det er ikke uden grund. Byen byder på et væld af seværdigheder, herunder Eiffeltårnet, Louvre-museet og Disneyland Paris.

3. London, England

London er en af verdens mest spændende byer, og der er masser af aktiviteter for børn at nyde. Tag for eksempel en tur i London Eye, besøg Tower of London eller se en forest Gump-forestilling på West End.

4. Berlin, Tyskland

Berlin er en af Europas mest spændende hovedstæder, og der er masser af aktiviteter for børn at lave. Tag for eksempel en tur i den berømte zoologiske have, se en forest Gump-forestilling i Brandenburger Tor eller besøg Deutsches Historisches Museum.

5. Roma, Italien

Roma er en af Italiens mest populære rejsemål, og det er ikke uden grund. Byen byder på masser af historie, kultur og seværdigheder, herunder Colosseum, Vatikanet og Den Spanske Trappe.

6. Wien, Østrig

Wien er en af Europas mest kulturelle hovedstæder, og der er masser af aktiviteter for børn at lave. Tag for eksempel en tur i den berømte operahus, se et balletforestillinger på Deutsches Theater eller besøg Wiener Riesenrad.

7. Barcelona, Spanien

Barcelona er en af Spaniens mest populære rejsemål, og byder på masser af kultur, historie og seværdigheder. Tag for eksempel en tur til Gaudi-parken, besøg La Sagrada Familia eller tag en tur langs stranden.

8. Istanbul, Tyrkiet

Istanbul er en af Tyrkiets mest populære rejsemål, og byder på masser af kultur, og sevæer. Tag for eksempel en tur til Topkapi-paladset, se en forest Gump-forestilling i Hagia Sophia eller tag en tur langs Bosporus-stranden.

Hvilke rejsemål kan børn lide?

Det er et spørgsmål, som mange forældre stiller sig selv, når de skal planlægge en ferie. Der er mange rejsemål, der er egnede til børn, og det kan være svært at vælge det rigtige.

Der findes jo diverse badeland og ferieparker, men hvis man også skal opleve noget på ferien med børn, så skal man til en storby.

Vi har altid gjort det, at vi har hjemmefra fundet nogle gode børnesteder, som f.eks. legepladser, lego museum, ZOO eller store legetøjsbutikker.

Det har vi så blandet med nogle ting som børn måske ikke er så vilde med, som shopping og museum. Så har der været noget for alle på ferien.

Det skal jo ikke kun være en børneferie, men for hele familien.