Papkrus til varme drikke

Når man holder fest, er det vigtigt at have noget godt at drikke af. Men hvad skal man vælge? Rigtige krus af glas eller et papkrus? Det kan være en svær beslutning, men vi vil, herunder forsøge at argumentere for, at man bør vælge papkrus til varme drikke som fx kaffe og te.

Fordele ved papkrus

1) De er billige. Man kan få et stort parti af papkrus til en meget lav pris. Dette gør dem særligt velegnede til store festligheder, hvor der skal drikkes megen kaffe og te.

2) De er lette at håndtere. Papkrus er meget nemmere at håndtere end glas, især når man har travlt eller mange gæster. Det er ikke sådan, at de skal placeres på en særlig måde, og det er ikke nødvendigt at passe særligt meget på dem.

3) Papkrus er mere miljøvenlige end plastikkrus. Pap er ofte lavet af genbrugspap og ofte også bionedbrydelige, hvis de ved et uheld skulle ende i naturen.

4) De er holdbare. Papkrus kan sagtens tåle lidt stød og slag, og de bliver ikke så lette skadet som glas. Det betyder, at de er meget egnede til at have med på farten eller i situationer, hvor man skal være lidt ude af sin komfortzone.

5) De kan kasseres efter brug, hvilket betyder: ingen opvask! Det er en stor fordel, fordi man ikke skal bruge tid på at vaske krusene, når festen er slut.

Der er altså rigtig mange gode grunde til at vælge papkrus fremfor andre typer krus. Så næste gang du holder fest, skal du huske at købe papkrus til din kaffe og te! Du kan næsten købe papkrus i hvert et supermarked til billige priser. Det vigtigste er, at man går udenom plastik. Plastik er en stor synder for vores klode og ødelægger både hav og dyrerige.