Engangs-sprøjten

som tortur-redskab…
Hér har du en lille ondskabsfuldhed, som er ganske effektiv.
Dét du gør, er at købe en engangssprøjte på apoteket. en cirka 3 milliliter vil sandsynligvis passe til de flestes behov, men du kan jo selv finde ud af, hvad der passer til dig og din partner.
Når du har fået sprøjten, skærer/saver du spidsen af, så du får den større åbning, og husk så lige, at være MEGET omhyggelig med, at fjerne eventuelle skarpe kanter og grater.
Når du har fået skåret spidsen af, sætter du sprøjten ind over fx. en brystvorte, og trækker stemplet udad, indtil hun begynder at se ud som om det virker. Nu sætter du en prik på stempelstangen, lige dér hvor den kommer ud af ‘yderhylsteret’.
Når så ellers du har pillet sprøjten af igen, borer du et lille hul i stempelstangen, med et skarpt bor. En ca. 2 millimeter vil nok passe til de flestes behov, og ret meget større skal hullet ikke være, for så risikerer du, at stempelstangen knækker (og så er fornøjelsen ligesom spoleret…). Til sidst tager du en ganske almindelig papirclips, og retter den ud.
Nu sætter du ‘mundingen’ ind over hendes brystvorte (brug evt. den anden), og trækker stempelstangen ud, til hullet i stempelstangen netop er ude af ‘hylsteret’.
Nu stikker du den udrettede papirclips igennem hullet i stempelstangen, og så sidder sprøjten suget godt fast på brystvorten.
Du kan naturligvis også bruge den her lille ting, på klitoris, men dér er det nok nødvendigt med endnu et hul i stempelstangen, da klitoris ER langt mere følsom, end selv en brystvorte..!
En tredje mulighed, som du kan lege med, er ‘tandlæge-elastikker’… De sidder dejligt stramt om fx. en brystvorte, og øger følsomheden ganske markant.
Du ruller simpelthen et par tandlæge-elastikker på sprøjten, uden på, og så suger du fx. brystvorten godt ud i sprøjten, hvorefter du ruller en elastik ind over brystvorten. Når elastikken sidder dér, gentager du tricket, med det andet bryst