T’et.

Ja, nu ER jeg jo hverken teknisk tegner eller arkitekt, men jeg tror at meningen trænger igennem alligevel, med en forklaring..*S*
T’et er i virkeligheden en ‘gammel traver’, men nu syntes jeg, at den hørte hjemme i samlingen her på hjemmesiden, da den jo ligger tæt op ad resten af mine sjove påfund..*S*
Logikken er den enkelte, at man har et ‘T’ af fx. rundstok, eller metalrør, som man vender bunden i vejret på, og udstyrer med en dildo på den øverste ende, og en ankelmanchet på hver af enderne forneden.
Fidusen er så den, at man fører dildoen op i hendes skede, og derefter spænder ankelmanchetterne fast om hendes ankler. Hvis ellers T’et har den rette højde, vil hun nu stå, med dildoen fastholdt oppe i kussen.
Den kan forresten også bruges, med dildoen oppe i røvhullet, og på den måde også af både damer og herrer..!
Hvis man nu er en smule forudseende, fastgør man ankelmanchetterne, med en ring, eller lignende, så de ikke sidder HELT fast på T’et. Det gør det muligt for dén, der har T’et på, at gå. At det så samtidig gør, at dildoen vrikker omkring, og drejer sig oppe i underlivet, er bestemt ikke nogen tilfældighed !