Nøglehullet – en anderledes gabestok

Jeg kom jo til at true med, at ville lege lidt med mere organiske former indenfor legetøjerne, og her er så en anderledes gabestok, som skal laves efter mål !
Hér har du den så i en ‘billed-sammen-klippet’ version, da jeg endnu ikke har haft mulighed for at fremstille den…
Men ideen trænger vist ganske godt igennem alligevel, ikke ?
Hér får du så et par lidt mere ‘tekniske’ billeder, så du kan få et indtryk af, hvordan jeg forestiller mig, at nøglehullet skal se ud, mellem forpladen, og bagpladen.
På det første billede, kan du se, at jeg har anbragt to hængsler, på ‘siden’.
Tanken er jo så, at der skal sidde et hængelåsoverfald på den anden side, sådan at nøglehullet kan ‘lukkes sammen om kroppen’.
En anden mulighed ville være, at lave den med spikes, ligesom jeg har gjort.
På det næste billede, kan du se hvordan ‘skillevæggene’ skal laves, mellem forpladen, og bagpladen, og på det tredje billede har jeg så fjernet for-og bagpladen helt.
Fidusen i hele konstruktionen er naturligvis, at den ‘har fat’ på en sådan måde, at det er umuligt at slippe ud af den, ved egen kraft, og at den har fat så højt op ad underarmen (lige ved albuen), at det også er umuligt, at få en arm fri, når først ‘fælden er klappet’.
Nøglehullet kan naturligvis også bruges til quinner, og vil i den sammenhæng give den tillægs-gevinst, at der også vil være fri adgang til brysterne, og selvfølgelig til både kusse og røvhul m.v..
Én ting, som måske skal ændres, i forhold til oplægget her, kunne være, at der måske skal gøres plads til, at en eventuel med-slavinde, kan få hele hovedet ind i ‘hullet’ – hvilket nok vil kræve, at der bliver lidt mere plads, i ‘bunden af cirklen’, men det er noget jeg ikke har besluttet mig til endnu.
Som altid, kan du klikke på billederne, for at få dem i fuld størrelse, og hvis du har brug for yderligere hjælp til at lave nøglehullet, er der bare at skrive til mig, så skal jeg se, om jeg kan forklare det, der giver problemer !
Hvis du bygger et nøglehul, vil jeg også gerne have billeder af det, med eller uden ‘indhold’, (helst med selvfølgelig) -og er det nødvendigt at ‘sløre’ fx. et ansigt, er det intet problem.