Følg med i hvad der sker i din by

Kan du godt lide at vide hvad der sker i byen, som du bor i? I takt med at alt er blevet digitaliseret, så er det blevet muligt at følge med i hvad der sker i lokalområdet. Er du bosat i Odense vil du kunne følge med i hvad der sker i byen via hjemmesiden Business. På denne hjemmeside bliver der løbende slået nye opslag op, og man kan selv sortere i nyhederne. Det vil sige, at man kan vælge at se nyheder i byen, nyheder om sport, nyheder om byens stemmer eller små korte nyheder generelt om Odense.

Nyheder i byen:

Hvis du godt kan lide nyhederne tilhørende kategorien ”kort og godt”, så vil du støde på en masse små og til tider sjove facts om byen. F.eks. kommer der opslag med at unge i Odense skal kysse i stedet for at ryge. Der kommer løbende små artikler om omkring indbyggerne i Odense, så alle generationer har en ide om hvad der sker. Hvis man selv har en nyhed, så kan man anmode om at få den i nyhederne på hjemmesiden. Mange mænd i Odense elsker at læse nyhederne omkring sport. Dette skyldes, at der løbende bliver annonceret med kommende kampe eller info om fodboldholdet i Odense. En af de seneste nyheder er f.eks. at fans er blevet inviteret til superligafodbold af fodboldholdet OB.

Hvis man godt kan lide at læse mere kulturelle nyheder i Odense, så er det værd at læse nyheder indenfor ”byens stemmer” samt ”i dybden”. Det skyldes, at der kommer spændende indslag om byen som f.eks. renovering af Odense kirke eller opførsel af en indkøbsbutik. Langt de fleste mennesker har en smartphone, iPad eller computer, som de kan læse nyheder på. Det er ikke alle i den ældre generation som er opdateret på teknologien, så de kan stadig købe den lokale avis og læse nyheder der.

Styrk sammenholdet i byen:

Det er vigtigt at der hele tiden er nogen, som holder styr på hvad der sker i byen og sender budskabet mere. Dette er bl.a. med til at styrke sammenholdet hos folk i Odense. Når man har en ide om hvad der sker, så kan man også have indflydelse på det. Nogle projekter kræver at man stemmer om noget, hvorved en enkel borgers stemme kan være afgørende. Hvis du interesserer dig for den by du bor i, så læser du helt automatisk nyheder fra byen.