Forskellige typer af de populære by plakater

By plakater er super populære og med god grund da det er en elegant vægkunst at have i sit hjem, samtidig med det kan sige noget om hvor man er fra el. hvor man bor og starte en samtale om det sted.

Den store popularitet har gjort at der er kommet en del forskellige versioner af by plakaten. Der er den oprindelige version fra VisseVasse der startede trenden, hvor man highligther forskellige monumenter kendt fra byen, men sidenhen er der kommer by plakater med tekst med ting man siger i området og bykort plakater. Herunder kan du læse lidt mere om hvert enkelt by plakat.

Bykort plakater

Lige nu er bykort plakater i høj kurs da denne type plakat er nem at få i mange forskellige farver og designs, hvilket også ses hos de forskellige forhandlere. Det er en plakat hvor man har taget et klassisk kort over en by el. et område og lagt et filter indover evt. krydret med lidt tekst. Det kan give nogle virkelig fede designs.

Du kan finde et stort udvalg af denne type by plakater her og vælge by plakaten for din by.

Hvad kendetegner byen by plakat

Der er også en del der laver helt unikke by plakat designs hvor det der er i fokus er hvad byen er kendt for nationalt og lokalt. I en stor by som København er der typisk ting som Amalienborg, Rundetårn, Vor Frue Kirke og Børsen på en sådan plakat.

Denne type by plakat er ofte mere farverig end de andre typer by plakater, da man bruge byens og bygnignernes farver.

Lokale dialægter og talemåder

En sidste type by plakat der er blevet gjort populær af plakatfirmaerne Citatplakat og Dialægt er den type hvor der er samlet en række talemåder og dialægt udtale på en plakat, som særligt kendetegner den by el. det område. Det kan også være ting man siger om personer fra den by.

En by plakat er fed at have i hjemmet da den er personlig og fås i mange udgaver, så du helt sikker kan få den til at passe i dit hjem med den indretning du har.