Interiør er som terapi

Din boligindretning og dit interiør kan fungere nærmest som terapi, det er hvad denne blog-artikel handler om, og jeg håber din interesse er fanget. Sagen er, at dit hjem trækker dig ned eller hiver dig op, alt afhængig af om det roder, om det er ryddeligt, om det er grimt eller om det er flot. Derfor kan du med fordel prøve at få det bedste ud af din indretning, med tanke på din indre balance. Den afspejler nemlig også den balance eller mangel på samme, som du omgiver dig med i hjemmet.

Start forfra med maling

Hvis du skal gøre det ordentligt, så er det bedst simpelthen at starte forfra, og det betyder at rummene skal ryddes, og så skal der males. Det kan anbefales at vælge en nuance af hvid, da det giver en rolig og afslappende grundfarve, med meget lysreflektion. Når du har fået malet, så kan du indrette rummene igen, og her er det vigtigt, at du er kritisk overfor dine møbler og dit nips. Hvis du er i tvivl om noget giver mening eller om det bidrager positivt, så er det nok bedst at sætte det på lager i første omgang.

En god pris på en maler

Denne øvelse består i at forenkle hjemmet med fokus på at få et hjem, der slapper dig, af, der inspirerer dig, der genoplader dine batterier. Et smukt og minimalistisk hjem er vejen frem, og vejen dertil går via en faglært maler, der kan klare opgaven med at få malet. Her kan det ikke anbefales selv at male, da niveauet ikke kan matches af en amatør. Du kan finde din lokale maler på nettet, så det er rigtig nemt. Prisen er sikkert også en tand lavere end hvad du måske frygter, og det er i hvert fald pengene værd!