Internationalt bådsalg

Når du skal sælge din båd, kan du i denne artikel få god inspiration til, hvilke kanaler du har mulighed for at anvende. Der er nemlig flere muligheder, og der er ikke nogen grund til ikke at anvende dem på kryds og tværs. Det øger jo blot din mulighed for at få solgt din båd, hvis du ønsker at komme af med den hurtigst muligt. Det kan nemlig meget vel være, at du ønsker at få solgt den hurtigt, da den ellers blot ligger i en havn og er en udgift for dig.

Anvend de sociale medier

Du anvender sikkert aktuelt sociale medier. Og der er altså ikke nogen grund til, at du ikke skulle anvende disse til din fordel. Nogle sociale medier har så stor en samling af mennesker derude i den virkelige verden, at det kan være en god kilde til hurtigt at nå ud til utroligt mange mennesker ved et enkelt opslag. Det er værd at afprøve, og du kan være heldig, at det giver hurtig gevinst.

Anvend sider med fokus på køb og salg mellem private

Der findes også forskellige muligheder for sider, der handler med køb og salg mellem private. Det er denne slags sider, som folk går til, netop for at køb eller sælge. Her opretter du blot en annonce med din båd, vælger den rette kategori og så er der pludseligt store chancer for, at der sidder mulige købere derude, der finder netop din båd.

Anvend en side med speciale i bådsalg

Find inspiration her hvis du ønsker at anvende en side med speciale i bådsalg. Det er nok den mest koncentrerede og smarte måde at komme ud til de rette mennesker på. Hvis du klikker ind via linket, vil du også hurtigt finde ud af, at det er mennesker, der har helt styr på det med både, der står for dit salg. Det kan spare dig for at skulle svare på en masse spørgsmål, da det ligeledes er entusiaster, der selv vil finde frem til din båd, når den er til salg. Her bliver din båd eksponeret for utroligt mange mennesker, der må være den største samling af potentielle købere. Faktisk kommer din båd også på et internationalt marked, hvilket, modsat alle de andre muligheder, øger chancerne for et salg markant.

Hæng sedler op i lokalområdet – især hvis det er en by med en havn

Og så er der også den mest lokale måde, at nå ud til potentielle kunder på. Her er det mest oplagt at gøre det i den by, hvor der er en hav, hvor din båd ligger. Her skal du ganske enkelt lave en papirannonce, du hænger op i samtlige butikker rundt omkring i byen. Grunden til, at det er smart, at det er lokalt er, at hvis der er en interesseret køber, der selv bor i byen, er det ikke et særligt uoverskueligt projekt for køberen, da der blot skal styr på papirerne, og så ligger båden ellers klar i havnen, hvor den alligevel ville skulle blive sejlet hen til.