Investér dine penge i luksusure

Sidder du på en lille formue, som du gerne vil se vokse sig større? Du kunne selvfølgelig tage de økonomiske briller på og begynde at investere dine penge i aktier, men du skal være forberedt på at aktiemarkedet ikke altid står super stærkt, og ofte taber deres værdi.

Vil du gerne investere dine penge mere sikkert? Så skal du til at investere i luksusure. 

Luksusure er en sikker investering

I de seneste år har vi set en marginal stigning i mærker som Rolex, Omega og Patek Phillipe. Luksusurenes værdi er steget marginalt i pris, og dette betyder at de er utrolig lukrative investeringsmulighed. 

Hvis du gerne vil supplere dine investeringer, og samtidig have et flot armbåndsur om håndleddet, så skal du til at investere dine penge i et luksusur.

Tid er penge

Investeringer er ikke noget kortvarigt spil. Hvis man gerne vil se sin formue vokse i luksusure, så handler det om tålmodighed. Erfarne investorer anbefaler at du investerer dine penge i mindst 3-5 år, før du sælger dit ur igen. 

På den måde får du også selv det største udbytte af din investering. Du skal være opmærksom på, at det tager tid at gro en formue, og du skulle helst gerne kunne tjene gode penge ind på din investering. 

Gå efter samlemærker

Selvom du, i og for sig, kan investere dine penge i lige, hvad du har lyst til, så er det ikke alle ure, som er en smart investering. Sørg for at have kig på de ure, hvor der er samlere, som er interesserede i at købe. Det er hovedsageligt de førnævnte modeller som et Patek Philippe ur, Rolex og Omega, som samlere har kig på. 

Der er altså et større investeringspotentiale her, da disse urmærker er langt mere eftertragtede, og derfor nemmere at sælge igen. Selvom udgiften for selve uret er større, da luksusure koster en del mere, så er afkasten også langt højere i sidste ende. 

Alle investeringer er et sats

Nye undersøgelser peger på at luksus- og retro-ure har haft en stigende værdi de sidste mange år. Derfor er det et rigtig godt sted, at starte med sine investeringer. Dog er det vigtigt at huske, at der er ingen garanti for fremtidig stigning i prisen. Investeringer er altid et sats. Det kan dog fastslås at investeringer i ure er en mere sikker investering end så mange andre i forhold til værdistigning.