Lækker og præsentabel bolig

Nogle gange har man bare lyst til at tage i byen for at bruge en masser af energi. Der er rigtigt mange måder at tage i byen på. Der er ingen rigtige eller forkerte måde at gøre dette på. Der er dog nogle ting der er gode at have i orden inden man tager i byen, hvis man gerne vil have nogle med hjem fra sin bytur. Det er ikke noget der tager lang tid, men det giver en kæmpe gevinst og noget energi til hverdagens rutiner.

Få det ordnet

Hvis man gerne vil tage en med hjem fra byen af, så er det vigtigt ens bolig ser godt ud. Ellers kan det nemt skræmme den person man har med hjem. En af de ting der er vigtige, er at man sørger for ens badeværelse er pænt. Det er typisk her man først går ud efter man kommer hjem når man har drukket. Derfor er det en god idé hvis ens Bad & Fliser ser godt ud. En rigtig god idé ville være at have nogle fliser som er indbydende at se på. En anden god idé man kan gøre ved sit gulv på badeværelset er at have gulvvarme. Dette kan være med til at man føler sig bedre tilpas når man står derude uden sko på. Der er ikke meget der er værre end et koldt gulv hvis man skal i bad eller på toilettet. Det er også en rigtig god ting hvis man lige har gjort sin bruser bare lidt rent.

Give drinks?

Princippet med at man skal give drinks hvis man gerne vil have en med hjem fra byen, er en meget gammeldags ting. Nogle gange kan det faktisk godt fornemme folk at man spørger om dette. Her kan det nemlig godt lyde som om man antager den anden person ikke har så mange penge. Hvis man gerne vil imponere, så er det faktisk meget nemt. Mange tror man skal gøre alle mulige underlige ting og være en anden end man egentligt er. Alt det kræver er at man er sød og rar ved den anden person. Med det sagt så kan man selvfølgelig godt være fjollet og alt det her, men hvis hun/han ikke er med på det, så er det ikke noget man skal prøve på. Den allerbedste måde at snakke med nye mennesker på en bytur, er når de sidder i baren. Meget enkelt kan man spørge personen om man må sætte sig ved siden af ham/hende. Herefter kan man sige hvad man selv hedder og introducere sig selv. Aldrig start ud med noget vildt der kan gøre den anden person dårligt til mode. Man skal altid tænke hvordan man gerne selv ville have andre mennesker kom op til en og snakkede. Når man så har snakket med den anden person og er blevet venner, så kan man altid spørge om de vil danse eller lign. Det er også en rigtig dum idé at spørge en anden person som det første om de vil med hjem. Tag det langsomt og behageligt.