Lej en bartender for at holde årets fest!

Skal du snart holde en fantastisk fest for alle dem, du holder af? Så grubler du sikkert allerede nu over, hvordan du kan gøre det bedst muligt. Det bedste forslag er: lej en bartender! For så er du sikker på, at det bliver en uforglemmelig fest med de lækreste cocktails.

Derfor gennemgår vi i dette blogindlæg, hvordan du lejer en bartender – selvom det i bund og grund er let nok i sig selv.

Men hvor skal du leje bartenderen? Og hvordan foregår det så, når selve festdagen kommer? Alt det og lidt mere til får du svar på her.

 

Vælg den rette udlejer af bartendere

Når først du har besluttet dig for at leje en bartender, skal det også gøres ordenligt. Det ville være en skam, hvis du fik lejet fra en virksomhed, som ikke lever op til hverken service eller kvalitet.

Så hvad skal du være opmærksom på?

Først og fremmest er det vigtigt at undersøge udlejeren for anmeldelser. Du kan hurtigt få et indblik i kvalitet og service ud fra det, andre kunder har oplevet.

Derefter bør du være opmærksom, når du kontakter udlejeren. Lyder personen oprigtig? Lover de mere, end de kan holde? På den måde kan få en fornemmelse af, om det er professionelle mennesker, du handler hos.

 

Hvordan foregår det på festdagen?

På festdagen kan du blot begynde at glæde dig. Her ankommer bartenderen på aftalt tid – og gerne i god tid inden festen starter.

Han eller hun sætter baren op og finder spiritus, råvarer, glas og udstyr frem. Så er baren sådan set klar til åbne, når den første gæst ankommer!

Hele festen igennem kan du og gæsterne nyde alle de cocktails, I har lyst til. Og du har selvfølgelig selv valgt hvilke cocktails, I kan bestille.  Når festen så er slut, rydder bartenderen pænt op efter sig selv, og du slipper for det mindste besvær med oprydningen i baren.