Sandblæst hus facade

Når husfacaden skal være helt ren

Inden en husfacade skal renoveres på den ene eller den anden måde, så kan det være nødvendigt at få sandblæst den.

Efter den grundige, men skånsomme sandblæsning, så vil facaden være helt klar til den videre behandling.

Dæk grundigt af, inden der bliver sandblæst

Inden sandblæsningen sættes i gang, så er det yderst vigtigt, at alle de dele af husets yderside, der ikke skal udsættes for den hårdhændede behandling, bliver dækket meget grundigt af.

Det vil sige, at alle døre, vinduer og andre elementer, der ikke udgør muren, skal dækkes af. Bliver de ikke det, vil sandblæsningen gøre skade på dem.

Har du naboer, hvis huse ligger ret tæt på dit, så gør men ofte det, at hele huset dækkes ind med løse plasticlag, sådan at sandet ikke kommer til at genere naboerne.

Sandblæsning er en opgave for fagfolk

At sandblæse et hus er ikke en gør-det-selv-opgave. Det tilrådes bestemt, at du overlader sådan et arbejde til en professionel.

Han rykker gerne ud med hele det nødvendige udstyr, og han ved præcis, hvad de enkelte facadematerialer kan tåle. Det kan der nemlig være ret stor forskel på. Det kommer an på, hvilket materiale facaden er bygget af, og det kommer også an på, hvor medtaget facaden er.

En fagmand kan vurdere facadens tilstand og hvilken grad og type af sandblæsning, den kan holde til, og derefter kan han give dig en mere eller mindre præcis pris på sandblæsning af dit hus. Du kan også indhente flere priser på din sandblæsning her.

Hvorfor sandblæser man et hus?

En sandblæsning er den mest effektive form for klargøring af en husfacade. Man gør det for at få renset murene helt af, inden den næste proces i renoveringen sættes i gang.

Skal denne næste behandling fæstne så godt som muligt og være så holdbar som muligt, så er den sandblæsning det bedste, der kan gøres for underlaget.

Efter sandblæsningen kan man så enten male, filse, kalke, pudse eller hvad planen nu er med facaden.

En miljøvenlig afrensning

Med fagmandens udstyr følger, at der bliver brugt en så skånsom behandling som muligt. Det vil sige, at de midler, der bliver brugt i arbejdet, er så miljøvenlige som muligt.

Det sikrer dig en grøn tilgang til opgaven, så derfor kan du med den bedste samvittighed få klaret opgaven.

Når facaden er klar til næste trin

Efter sandblæsningen vil facaden være klar til, at der kan igangsættes det næste trin i renoveringen. Det betyder, at den nu kan males, pudses, kalkes, vandskures, filses eller hvad du nu synes, at husets finish skal være.

Når den proces sættes i gang, så vil overfladen nemlig være helt klar til det. Hermed vil den afsluttende behandling står smuk, jævn og meget holdbar i årevis.

Lad også en professionel klare finishen

Det kan absolut også anbefales, at du overlader det til en fagmand at klare den sidste del af renoveringen af husets facade. Gør du det, kan du være helt sikker på, at også den del af arbejdet bliver gjort på den helt korrekte måde.

Nogle firmaer har en hel vifte af dygtige fagfolk at sende ud til kunderne. På den måde kan de tilbyde dig en individuel pakkeløsning. Det kunne sagtens være noget for dig.

Her kan du se en sandblæsning af facade