Undgå at låne til ny telefon: Pas på glasset

Når man snakker med folk om teknologi, så er der mange der husker tilbage på de første par år med mobiltelefoner med en vis nostalgi. Nok kunne de ikke så meget som de kan i dag, men man havde dem meget længere. Man kunne tabe det fra anseelige højder uden at den blev ubrugelig, og batteriet kunne holde over en uge i mange tilfælde.

Sådan er det sjældent nu om dage. Mange af os skifter vores telefon ud årligt, og det er selvom den ikke engang er gået i stykker. Vi skal bare altid have det nyeste.

Den seneste iPhone, iPhone X, er indtil videre nok den dyreste som Apple har puttet på markedet. Hvis man investerer i den, så bør man passe på den. Det kan ingenlunde betale sig at brug godt 10.000 kr. om året på en telefon i denne klasse.
Men der er en grund til at den er dyr, den er nemlig god. For at undgå at smide tusindvis af kroner ud ad vinduet, er det en god ide at få et panserglas iPhone X.

Hvad er fordelen ved at have et panserglas på sin iPhone X?

Som sagt, så er en telefon som iPhone X meget dyr. Derfor kan det ikke betale sig andet end at installere et panserglas på den. Men hvad gør et panserglas i virkeligheden. Betyder det at du kan slå på din telefon med en hammer eller tabe en donkraft nedover den?

Nej, det gør det naturligvis ikke. Ordet ”panserglas” lyder fedt, men det er ikke skudsikkert. Til gengæld gør det at den er meget mindre i risiko for at gå i stykker ved almindeligt brug.

Sædvanligvis står folk ikke og slår på deres telefon med en hammer, men det kan ske at man taber den eller at den komme til at blive presset hårdt på af noget. Hvis dette skulle ske, så kan et sådan glas i mange tilfælde redde den.
Man har lavet mange test, og selvom glasset ikke forhindre alle ulykker, så forhindre det rigtig mange af dem. Derfor er bør du helt klart få monteret et panserglas iPhone X.

Hvilken type panserglas skal man vælge?

Efter at smartphone-markedet eksploderede, så eksploderede markedet for tilbehør også. Det betyder at der er rigtig mange steder som sælger panserglas og covers, både af god og dårlig kvalitet.

Hvordan ved man at man får det bedste produkt? Det er ikke altid nemt da det er ren jungle derude af produkter. Det første man skal gøre, er at finde en ekspert. Det kan man enten gøre ved at gå ned i en butik eller lede på internettet. Ofte bør man gøre en kombination af begge ting.
Hvis man laver lidt research i forvejen, så kan man nemmere forhindre at man bliver snydt, da folk ikke kan løbe om hjørner med en. Man kan også vælge at finde anmeldelser på internettet og bruge dem som guide.