3 gode råd til dig, der skal sikkert hjem fra byen

Det kan være uhyrlig sjovt at gå i byen og holde sig et brag af en fest. Men nogle gange er det også værd at have tænkt i forvejen og arrangeret en sikker hjemtur, hvis man på forhånd ved, at det skal gå særlig vildt for sig.  

Derfor får du her 3 gode råd, der kan være med til at få dig sikkert hjem fra byen.

Arranger transport på forhånd

En af de ting, der kan ende galt, er færden i trafikken. Særligt for mennesker i byen, kan det være fristende at hoppe på sin cykel, hvis afstanden hjem ikke er alt for lang. Men husk! Selvom det ’bare’ er en cykel, kan den stadig godt udgøre en risiko for dig og dit helbred.

Og udover at det kan være farligt for både dig selv og andre, så kan det altså også ende ud i en bøde, hvis du møder politiet, og de vurderer, du er ude af stand til at cykle forsvarligt.

Derfor lyder vores råd, at du enten tager en taxa hjem eller på forhånd har arrangeret transport. Du kan finde masser af taxa-muligheder på https://fjordenstaxa.dk – som også tilbyder at stå for en turistbus, hvis i rejser sammen mange eller fra en længere afstand.

Vær afsted sammen som gruppe

Netop det at være afsted som en gruppe er med til at gøre det mere sikkert. Når man færdes sammen, er man med til at tage ansvar for hinanden og holde godt øje med hinanden. Det er ikke det samme som at sige, at det hele bliver kedeligt, men blot en bekræftelse af, at vi mennesker er flokdyr og arbejder godt sammen i fællesskab – både når hjernen er ædru eller en smule bedugget.

Husk at drikke vand imellem dine drinks

Vand? Det har da intet at gøre med en våd aften, vel? Jo, det kan det faktisk godt have. Ved at drikke et glas vand imellem dine drinks, kan du pace dit tempo og bevare kontrollen lidt bedre – uden det dog behøver at blive kedeligt på nogen måde!

Men et simpelt glas vand mellem de øvrige drikkevarer kan dog stadig være forskellen på en megasjov aften og et skræmmende blackout. Desuden er det værd at huske, at det vil hjælpe på morgendagens tømmermænd, når du også får en del vand ind i løbet af natten.