Med det rette outfit får du et noget sjovere sexliv

Klæder skaber folk, det samme gælder lidt når det kommer til dit forhold!

Hvis du er i et forhold, så ved du at det nogen gange er lidt mere sjovt end andre. Nogle dage er man bare ikke i humør. Andre er man helt vild. Jo længere man er sammen, jo færre dage kan der komme af de sidste. Hverdagen har det med at ramme os. Desuden glemmer vi også lidt det vi gjorde i starten, der netop gjorde at den anden var helt vild i varmen. 

Noget af det hjælper lysten er påklædningen. Om vi kan lide det eller ej, men vi mennesker er visuelle væsner. Specielt mænd er stærkt visuelle. Så når de ser noget lækkert bliver de noget mere gejstret, end hvis de ser noget lidt mere kedeligt. Løber du derfor rundt i sweatpants hele tiden, så kan det godt være han rimelig tit skal i garagen og pudse alufælge. Du kan også være sikker på at han ikke er særlig motiveret for at hoppe i den skjorte du gerne vil se ham i. 

Det starter altid hos den ene af jer!

Det starter altid med at den ene af jer gør noget. Lad os her blot slå fast at det nok ikke er ham. Vil du gerne have lavet gløderne i forholdet om til flammer igen, så hop i noget du ved han elsker. Det kan være det er de frække selvsiddende strømper, det kan også være et af dine frække kostumer. Uanset hvad det er der skal til, så vil det booste hans lyst. 

Er han først kommet i det frække hjørne og ved at du tager den slags på. Så er der nok heller ikke så lang vej til at se ham i det du syntes han ser fræk ud i. 

Du kan være sikker på at du ikke kommer til at fortryde. Er han først tændt godt og grundig, så skal du ikke længere vente til onsdag. Den kedelig missionær stilling ryger nok også ud til højre. Have fun.