Bryllup - Brudepar

5 tips til at skabe det bedste bryllup

At blive gift og holde bryllup er en af de største dage i livet. Mange timers planlægning, hårdt arbejde og hårdt optjente penge skal bruges – men det vil være det hele værd, idet dagen huskes for evigt. I får endelig lov til at sige ja til hinanden, og kærligheden fejres altså hele dagen. Men hvordan skaber I det bedste bryllup? Det kan virke som en uoverskuelig proces, men i denne artikel får I fem tips dertil. På denne måde skaber I de bedste forudsætninger for at opnå en succesfuld dag, som venner og familie vil tale om flere år efterfølgende.

Sørg for ikke at blive viet for tidligt på dagen

En fejl, som mange begår, er at starte dagen for tidligt. Hvis vielsen sker for tidligt, kan dagen hurtigt blive for lang for gæsterne, hvorfor de bliver trætte. Selvom dagen for brudeparret føles som om, at den altid går for hurtigt, kan det være en skidt idé at blive viet før middagstid. En masse ventetid vil opstå for gæsterne, hvilket er irriterende og trættende. Starter brylluppet tidligt, slutter festen som regel også tidligt. Det ideelle tidspunkt at starte vielsen er omkring kl. 14.

Server bryllupskagen allerede om eftermiddagen

Det bedste tidspunkt at servere bryllupskagen er typisk om eftermiddagen – gerne relativt kort tid efter, at gæsterne er ankommet til festlokalet. På denne måde ser kagen flot ud ved ankomst, man trænger til noget sødt, og der er plads i maverne til at spise kagen. Skæres bryllupskagen først efter trerettersmenuen, er der simpelthen ikke plads til den lækre (og dyre) bryllupskage.

Tag gerne bryllupsbillederne i solnedgang

Lys har en kæmpestor betydning for billeders udtryk. Det allersmukkeste lys er og forbliver lyset ved solnedgang. Derfor kan I med fordel drage nytte af det smukke lys ved at lade fotograferingen af bryllupsbillederne foregå ved solnedgang. Via en hurtig søgning på Google kan I se tidspunktet for solnedgangen på dagen. Dette vil uden tvivl skabe de mest romantiske billeder – og brudekjoler er bare smukkest i lyset fra solnedgangen.

Tag ikke bryllupsbilleder af gæsterne som det første

En anden gængs fejl ved bryllupper er fotografering af gæsterne. Selvfølgelig skal dagen foreviges med billeder af de mange gæster i det smukke festtøj – eventuelt i festtøj fra JJ’s House. Men sørg for at foretage fotograferingerne på et godt tidspunkt. Mange vælger som det første at få taget billederne af brudeparret, brudepigerne og familiemedlemmerne. Dette kan lede til uvished og venteposition for de mange gæster, der ankommer til festlokalet. Tag i stedet billederne efter receptionen, eller når gæsterne bliver indlogeret på deres værelser. Dette giver jer også tid til at nyde ankomsten til stedet samt tiden med gæsterne.