BDSM halsbånd

bondage halsbåndNu til det mere sensuelle og frække nemlig de skønne BDSM halsbånd.

Det er lidt sjovt.

For på en eller anden måde er det gået hen og blevet et mode produkt.

Den diskrete signalering med chokers blandt unge piger stammer jo egentligt fra fetish og netop fetish halsbånd også kaldes BDSM halsbånd.

Anderledes er det hvertfald, den nye mode de alle sammen hopper med på. Det er dog ikke det vi skal snakke om i dag.

Men det er i stedet de skønne bondage halsbånd og BDSM halsbånd.

Det er på en og samme tid halsbånd perfekt egnet til slaven men også bare halsbånd som kan benyttes til at pynte sig selv lidt mere fetish agtigt med.

Hvis man er ude efter at købe nogle både flotte og sindssygt frække BDSM halsbånd kan det gøres hos Sinful herunder. De har et helt utroligt godt udvalg af bondage udstyr, og ikke mindst frække og seksuelle BDSM halsbånd.

sex halsbånd

Hvis du allerede er en af dem at et oversat kvæler-halsbånd er flot til dig, så vil du måske synes endnu bedre om disse frække halsbånd. Et frækt læder halsbånd har aldrig skadet nogle.

Så længe man selvfølgelig leger med dem på lige vilkår. Det er vigtigt at pointere. Der er en vis mængde sikkerhed som skal tages hensyn til, på et hvert tidspunkt man vælger at sætte folk i halsbånd.

bdsm halsbånd

Men igen, så kommer det selvfølgelig an på hvad du skal bruge BDSM halsbåndet til. Er det bare, og skal det bare til altid fungere som udsmykning og intet andet.

Så behøver du hverken tænke særligt meget over hvilket du vælger, hvordan du vælger det. Samt slutteligt også hvordan du vælger at bruge det.

Skal du derimod lege slave og hersker eller måske hun og hundefører med dit/jeres BDSM halsbånd – så er det vigtigt i overvejer en række hensyn.

Først og fremmest skal i tilkøbe en snor til halsbåndet. Der findes dog flere produkter, hvor hundehalsbåndet og snoren følger med.

Jeg kan personligt garantere at sådan en gåtur med en slave kan være helt utroligt frækt. Det er dominans over en anden at “degradere” ham til et dyr på alle fyre.

Det giver sådan en magtfølelse at jeg bliver helt liderlig bare af at tænke på det. Jeg tvivler stærkt på at