Fem gode råd til en sikker bytur

Når bylivet folder sig ud, er det med fuld fart, fest og farver. De fleste unge mennesker nyder at gå i byen, hvor der kan drikkes øl og danses på bordene, til solen står op.

 

Her kan man udfolde sig og slå sig løs uden hæmninger. Dog er der ofte en del alkohol involveret, og det hæmmer dømmekraften og den logiske sans.

Derfor er det ikke helt ufarligt at kaste sig ud i en bytur med fuld knald på. Herunder kommer nogle gode råd til at få en sikker og rar bytur – også dagen efter.

 

Hav beskyttelse med

En våd aften kan nogle gange fører til en våd nat. Man møder en sød type på dansegulvet, og med hjælp fra øllene er man modig, og pludseligt kysser man hedt til en fed popsang.

 

Måske tager man med hinanden hjem, og så kan der hurtigt komme aktivitet på lagnerne. Selvom man er i en rigtig hed stemning, så skal man beskytte sig.

Find det rigtige for dig på https://www.kondomland.dk/, og du er klar til alle de byture, du kan klare.

 

Spis noget mad inden og efter

Det er ikke smart at drikke på tom mave, og uden mad i maven kan alkoholen slå selv den stærkeste mand i gulvet. Med fuld mave og noget vand af og til er man meget bedre rustet til at beholde en smule kontrol, selvom der bliver kørt en masse procenter indenbords.

Slut aftenen af med noget lækkert, som helt sikkert kan købes i nærheden af din lokale klub. Det vil dit jeg takke dig for dagen efter.

 

Medbring ikke løse dele

Lad vær med at have dit dankort løst i lommen, eller dine nøgler flydende rundt i en cardigan. Det er dømt til at gå galt, og det vil det med sikkerhed.

Det er fedest at komme hjem med alle sine ejendele – især dem, som har personlige info på eller på anden vis er har høj anvendelsesværdi.

 

Husk at følges ad med dine venner

 

Selvom festen er i fuld gang, er det en god idé lige at tjekke op på sine venner undervejs. Nogle kan være blevet dårlige, og ligge på toilettet med hovedet i kummen eller være faldet i søvn.

Her har man virkelig brug for en god ven.

Sidste råd er: når festen er ovre, skal man aldrig gå alene hjem.