Gode idéer til anden date – vildt eller stille og roligt?

Nu har man været på første date, og det var meget hyggeligt. Anden date skal til at ske, men hvad skal man lave? Det skal vel overgå den første date, eller i hvert fald være lige så god. Så det betyder man skal have en god ide. Find gode anden date ideer her, og vær sikker på det det bliver en lige så god date som den første.

Hyggeligt og nede på jorden

Bare fordi det er en date, behøver det ikke være vildt og dyrt. Man kan sagtens have en helt fantastisk date, uden at det bliver dyrt og vildt. Nogle gange kan det faktisk være meget hyggeligere at gøre noget stille og roligt, så man kan få tid til at lære hinanden at kende. Så her er nogle stille og rolige anden date idéer.

En picnic er nok en oplagt idé til anden date, hvis vejret er til det. Det er ekstremt hyggeligt, og hvis du har nogen idé om, hvad din date kan lide, kan det blive en rigtig god overraskelse. Man kan også tage ud og købe ind til picnicen sammen. Men det er altid lidt mere overraskende og imponerende, hvis man kommer med noget selv. Der er rigtig mange andre stille og rolige ting man kan lave. Tage hjem, se en god film med masser af lækre snack, som chips, chokolade, kage og slik. Jo flere lækkerier, jo bedre. Man kan også tage på café et lille hyggeligt sted. Der er masser af ideer, og du kan måske få lidt inspiration af disse, ellers er der inspirationsmagasiner du kan lære lidt. Se for eksempel https://inspirationsmagasin.dk/.

Vilde og sjove anden date ideer

Men det er jo ikke os alle, der er lige vild med en stille og rolig date. Derfor er der selvfølgelig også andre anden date ideer, end lige det. Hvis du og din date er typerne, der godt kan lide lidt eventyr, lidt motion eller at opleve ting, så er anden date en oplagt mulighed for at gøre det sammen. Så er det jo op til dig, hvor vildt det skal være. Skal I ud at flyve i luftballon måske? Det kan være rigtig romantisk, lidt vildt, men ikke for vildt. Skal I på vandretur sammen? Det kan også være noget lidt mere normalt, som at tage i en forlystelsespark og prøve alle de vilde forlystelser. Der er masser af vilde anden date ideer at vælge imellem. Det kan også være i skal træne sammen, hvis det er noget I begge kan lide. Det vigtigste i sidste ende er nok, at den anden date ide du vælger, er noget både du og din date ville kunne lide. For det skal jo selvfølgelig ikke kun handle om dig og hvad du kan lide. Det skal være en god oplevelse for begge. Så kan det være I kan snakke om, hvad I selv kan lide, og så prøve begge ting senere, på tredje eller fjerde date, hvis I kommer så langt.