Guide: 6 oplevelser for hele familien i København

Skal i besøge København? Men mangler i input til ting at lave i København? Så er i kommet til den helt rigtige artikel. Her finder i nemlig 6 bud på ting at lave i København for hele familien. Det er derfor ting som både store og små kan finde interessante, sjove og underholdende. Under alle omstændigheder er København en rigtig dejlig by som rummer massevis af oplevelser. Hos https://digitalenyheder.dk/ finder du desuden også masser af inspiration til jeres tur.

Besøg Blox

Er der nogen i jeres familie der er vilde med arkitektur? Er der andre der er vilde med legepladser? Perfekt! Så er Blox det perfekte sted at besøge for jer. Indenfor i Blox finder i dansk arkitektur center som hele året byder på masser er spændende udstillinger og information om arkitektur. Der er altid tænkt meget over detaljerne og over at udstillingerne også skal passe til børn og barnlige sjæle. Derudover har Blox også en mega fed legeplads udenfor, som i kan prøve i forbindelse med jeres besøg.

Runde tårn er et must når man besøger København

Er i på udkig efter ting at lave i København så er en tur i runde tårn et must. Det er en hyggelig tur op igennem tårnet og der er en fin lille udstilling hvor i kan læse om historien bag runde tårn. Derudover byder runde tårn på den skønneste udsigt udover Københavns by. Når i alligevel er en tur i runde tårn, så er det også oplagt at gå en tur på strøget og nyde godt af indre Københavns byliv og mange hyggelige cafeer.

Den lille havfrue

Hvis i har lyst til at se flere kulturudstillinger når i undersøger hvad der er af ting at lave i København, så er den lille havfrue bestemt også et besøg værd. Derefter kan i gå en tur på lange linje og nyde en stor is. Det vil de fleste i familien nok også sætte pris på. ofte ligger der også en del skibe til ved havnen som i kan kigge på.

Kanalrundfart

Er i vilde med at sejle, så er en kanalrundfart da de i skal lave, på jeres tur til København! Gå på opdagelse fra en anderledes vinkel end man plejer og oplev København på en helt ny måde. Så leder i efter ting at lave i København så er kanalrundfart bestemt også anbefaledes værdig.

Vild med havet og dyrelivet i vandet?

Er i vilde med fisk og andre havdyr? Så er en tur på Den Blå Planet bestemt noget for jer. Den Blå Planet byder på alverdens forskellige fisk og havdyr i de smukkeste farver og sjoveste former. Derudover har Den Blå Planet en virkelig sjov vandlegeplads udendørs, så hvis i har brug for en pause fra at se på fisk så nyd også deres sjove legeplads.

Københavns zoo

Når man snakker om ting at lave i København, så man ikke komme uden at Zoologisk Have som ligger på Frederiksberg. Her finder i dyr fra alle verdens hjørner samt sjove legepladser og kæmpe store is.