Gør et varigt indtryk på messer

Hos www.topsupplies.dk er vi eksperter i reklameartikler. Vi har et hav af muligheder inden for reklameartikler. Alt fra slik, kontorartikler, tøj og meget mere. Vi udvælger vores artikler nøje og sørger for der er noget til en hver smag. Der er stor forskel på virksomheders stil, budget, formål osv. Derfor er det vigtigt vi rammer bredt med henblik på produkt og pris samtidig med at vi bevarer vores gode kvalitet. Derfor har vi et bredt udvalg af produkter i hver af vores produktkategorier med fokus på materiale, stil, pris m.m. Vi imødekommer altså alle målgrupper for at være sikker på der er noget til en hver virksomhed.

En reklameartikel til en hver

Reklameartikler kan bruges til en hver lejlighed, men det er altid relevant at kigge på modtageren samt anledningen. Er I en virksomhed ude til mange messer, events og andre arrangementer er det oplagt at have en standard reklameartikel som I altid har mulighed for at tage med. Dette kunne være en vandflaske med logo. En vandflaske med tryk er nemlig et helt almindeligt produkt som kan benyttes af en hver til alle slags lejligheder. Den kan blandt andet bruges på messer, til møder, events m.m. Her ville I kunne tilbyde alle deltagerne en vandflaske med logo hver. Arbejdsdagen kan hurtigt blive lang og travl og her ville det være rart at kunne slukke tørsten med en tår vand. Ved at give alle deltagerne en vandflaske med jeres virksomhedsnavn på vil det med garanti reklamere godt for jeres virksomhed. Dem som ikke kendte jer i forvejen vil få kendskab til jeres produkter, budskab og hvad I tilbyder samt nogle af jeres gamle kunder vil blive mindet om jer. På den måde vil der opstå et øget kendskab til jeres virksomhed samt en reminder for at handle hos jer igen og I kan derfor få skabt potentielle kunder. Så ved blot at benytte sig af en vandflaske med tryk kan det altså på sigt skabe mersalg.

I designer, Vi leverer

En vandflaske med logo er en standard reklameartikel, og nogle vil måske synes det er kedeligt at medbringe en vandflaske med tryk. Men vi kan sammen få skabt en unik vandflaske som passer til netop jeres virksomheds modtagere. Dette kan vi gøre ved at I er en del af designprocessen. I vælger selv farve på låg og label. Skal farven matche til jeres logo eller kører I en kampagne som I gerne vil reklamere for kan I også tilpasse farven der. Er I ude i standard farver såsom grå, sort eller hvid eller foretrækker I en iøjnefaldende farve er dette også jeres valg. Derudover kan I vælge vand med brus i stedet for almindelig postevand. I kan også blande så der med sikkerhed er noget til en hver. Så denne klassiske vandflaske kan vi sammen gøre til jeres helt egen vandflaske med logo, så deltagerne lægger mærke til jeres virksomhedsnavn og har jer i tankerne til næste gang de skal handle ind af noget I leverer.