Vi kommer også til jer med sjove aktiviteter Escape Games

Hos BreakoutRoom og SuperEvent kan vi også komme ud til jer. Med noget helt unikt og sjovt, behøver i ikke at komme til os, men vi kommer til jer med sjove mobile escape games. Et mobilt Escape Game er opbygget på samme måde som et escaperoom, men det hele er foran dig. Du bliver ikke låst inde, men skal løse en masse sjove og spændede gåder foran dig i stedet for. Alt du skal bruge er til rådighed og vi har det hele med. Prøv blandt andet vores spil Bomb-In-A-Box, som er super spændede og nervepirrende. Det er helt unikt og dig og dit hold har en time til at sørge for at løse gåderne og førsøge at udføre spillet. Det er Ud Af Huset og når du booker hos SuperEvent kommer der en instruktør ud med spillene og sørger for at det hele går som det skal og hjælper jer ndervejs med hints og tema. I skal ikke gøre andet end at have det sjovt, vi sætter op og pakker sammen. Book Ud af Huset mobile Escape Games til firmafesten, en sjov pause i møderne eller som afslutning på en sjov dag. Eller book os til din fødselsdag eller event og vi sørger for at det nok skal blive sjovt, anderledes og spændende. I kan også booke BermudaMysteriet som har en lidt nemmere sværhedsgrad, men stadig er super sjovt for alle aldre. Kan I opklare mysteriet og finde frem til hemmeligheden om Bermuda Trekanten og finde det forulykkede og forsvundne fly? 

Bomb-in-a-Box og Bermuda Mysteriet er BreakoutGAME. Det er et spil, hvor I bliver præsenteret for en baggrundshistorie og en række spændende og udfordrende opgaver, som skal løses for at deaktivere et bombespil inden der er gået 60 minutter. Der er mange forskelligartede opgaver og en middel sværhedsgrad.

Det er vigtigt at pointere, at der er tale om et SPIL og der ikke er et dedikeret rum-design til Bomb-in-a-Box spillet, i modsætning til alle vores Breakout Rooms, som er indrettet og designet i et tema og derfor er stationære med faste installationer. Bomb-in-a-Box er altså et unikt koncept, som kan bestilles til afvikling hos os eller ud-af-huset.