Har du brug for et lille lån?

Nogle gange kniber det med at betale regningerne sidst på måneden. Uforudsete omstændigheder kan kræve, at du i løbet af måneden punger ud med flere penge, end du lige havde planlagt. Hvis det ikke er vildt fristende at dykke ned i din opsparing, kan et lille lån derfor virke fristende, og takket være moderne teknologi, kan du hurtigt få adgang til lånemuligheder.

Let og hurtigt

Du behøver ikke gå i banken for at låne penge. Især hvis du kun ønsker at låne et par tusind kroner, så du kan betale et par regninger. I stedet kan du bruge din telefon til at foretage såkaldte ’sms-lån’, der er en form for ’kviklån’ – det vil sige lån, som det ikke tager lang tid at få. Et banklån kan tage uger om at blive godkendt, men et sms-lån kan godkendes indenfor et par timer. Derfor er dette en god mulighed til at dække små, pludselige udgifter.

For at tage et sms-lån kan du bruge din telefon til at gå online og finde forskellige låneudbyderes hjemmesider, hvor du kan finde tilbud og valgmuligheder på lån.

Grunden til, at det er hurtigere at tage et sms-lån skyldes, at du skal stille mindre sikkerhed. Når du låner penge i banken, vil banken gennemgå din økonomi og lave en kreditvurdering for at vurdere, om de kan forvente at få deres penge tilbage igen.

Et sms-lån gennemgår ikke de samme ting. Du låner meget færre penge, og du skal betale dem hurtigere tilbage. Det eneste krav er, at du ikke skal stå i RKI – et register over dårlige betalere. Det er således langt nemmere at låne penge på denne måde.

Hvis du er interesseret i at læse mere om sms-lån kan du klikke her.

Vær forsigtig

Fordi sms-lån er så lette at få, er det dog også dit eget ansvar som låner at være agtpågivende. Det kan virke fristende at låne penge for at løse økonomiske problemer, men hvis dine problemer er vedvarende og ikke blot enkelttilfælde, kan du ikke bare blive ved med at låne. Som du kan læse her følger der afdrag med alle lån. Du skal betale lånet tilbage igen hen over en fastsat periode, og disse afdrag kan hurtigt hobe sig op og vælte dit budget, hvis du ikke tænker dig om og sikrer, at der er plads i dit budget til at betale lånet.