proteinpulver billigt

Her kan du finde billigt proteinpulver

Hvis du gerne vil købe proteinpulver billigt, har vi løsningen til, hvor du skal kigge på det danske marked.

Det siges, at hvis man gerne vil have større muskler, er ens kost vigtigere end timerne, man træner. Hvis man gerne vil opbygge muskler, er det afgørende, at man indtager den rette dosis protein. Og hvad findes der af bedre muligheder for at indtage en masse protein end at drikke proteinpulver blandet med vand eller mælk, når man er færdig med at træne?

Flere smagsvarianter

Det er vigtigt, at man har sig for øje, at der er forskellige smagsvarianter. Det gode er imidlertid, at priserne forbliver den samme, uanset hvilken smag man foretrækker. De mest populære proteinpulver er dem med chokolade.

Her kan du købe proteinpulver til få penge

Der er flere steder, hvor du kan få billig og god proteinpulver. Et af de steder er blandt andet på Fitshop.dk, hvor der er et stort udvalg af proteinpulver. Det er blandt andet muligt at få proteinpulver med mango, som har en god smag, hvis du blander den op med mælk. Nogle kunder mener dog, at smagen er for syrlig.

Chokoladen er ikke overraskende den, der sælger mest hos Fitshop.

proteinpulver billigt
proteinpulver billigt

På billigfitnes.dk finder du nogle af de mest fordelagtige priser i landet lige nu. Her kan du få et halvt kilo proteinpulver for kun 95 kroner, og der er her tale om det populære firma Nutramino og deres anerkendte proteinpulver. Normalprisen er 119 kroner, så du sparer 20 %.
Der er flere smagsvarianter: chokolade, chokolade og banan, jordbær, stracciatella, vanilje, chokolade og peanutbutter, karamel med mange flere.
Du kan også finde Optimum-produkter til priser, der ikke kan matches mange andre steder på det danske marked.

På fitnessnord.com kan du også finde billig proteinpulver, men her er der dog tale om lidt mindre kendte brands. Lige nu kan du eksempelvis få et helt kilos proteinpulver til kun 79 kroner af mærket Sports Fuel. Også her har du et væld af muligheder på smagsfronten: dobbelt chokolade, vanilje, jordbær, chokolade, chokolade og peanutbutter og cookies og creme. Normalprisen er 139 kroner, så der er næsten halv pris, hvis du slår til nu.

Du kan på fitnessnord.com også få et lidt sundere alternativ til Sports Fuel og gøre brug af brandet Naturya Superfoods, som har lavet proteinpulver, der er organisk. Prisen på 100 grams proteinpulver fra Naturya er 79 kroner, men er nedsat fra 139 kroner. Der er dog ikke nogen smagsvarianter udover den ene, man kan købe på siden.
Generelt er der for tiden utallige tilbud at finde på Fitnessnord, der tager prisen som stedet, hvor man finder billigst proteinpulver i Danmark.