Blomster som indflytter gave

Kommuniker jer til et godt sexliv

Hvis I kan mærke, at der mangler lidt gnist i jeres forhold og I mangler noget, der kan bryde den rutine som I er faldet i. Hvis det også er ved at blive lidt kedeligt i soveværelset, så kan i snakke jer til et godt sexliv igen og give lidt af gnisten tilbage til jeres forhold.  

Fortæl hvad I kan lide

Hvis man gerne vil forbedre noget, så er en af de bedste måder at kommunikere om, hvad man kan lide og hvad man ikke kan lide. Fordi vi kan desværre ikke læse tanker, så vi ved hvad vores partner er til. Derfor er ingen skam i at fortælle hvad man kan lide. Det hjælper tværtimod jer begge at få snakket sammen om det, så I kan få et bedre sexliv. Så længe I er åbne og er accepterende overfor hinanden, så kan jeres sexliv blive forbedret markant.

Søg på nettet sammen

Hvis i begge er lidt i tvivl om, hvad i egentlig kan lide eller gerne vil have noget viden så kan det være en god ide at søge om det på nettet sammen. Det giver jer en fælles forståelse og kan tage lidt af nervøsiteten af, hvis det er nyt for jer. I kan blandt andet gå ind på Lettalkaboutit, hvis i er nysgerrige.

Man skal dog være opmærksom på at der er nogen ting i skal finde ud af sammen og passe på med ikke at sammenligne sig for meget med andre på nettet. 

Vær ærlige overfor hinanden

Det vigtigste når det kommer til kommunikation er ærlighed. Hvis man ikke er ærlige overfor hinanden, så kan det skabe en slags mistillid og så kan I ikke forbedre de ting I skal fokusere på i jeres sexliv. Hellere være ærlige og starte med et godt grundlag. Man behøver ikke at være bange for at skuffe sin partner. Et forhold skal være bygget på ærlighed og man skal kunne stole på at den anden er forstående overfor dine meninger.

Prøv noget nyt sammen

Hvis I har brug for noget andet end at snakke sammen for at få lidt gnisten tilbage i jeres forhold, så er der andre muligheder som I kan kigge nærmere på her. Det at tage en rejse væk fra hverdagen, kan gøre underværker for et forhold. Man får dagligdagens stress lidt på afstand og mere overskud til hinanden igen. Det kan give lille boost til sexlivet og parforholdet.