Moderne billeder til væggen

Hvad er et hjem uden kunst på væggene? Find billeder fra Minida til at udsmykke dit hjem. Der er motiver som passer lige nøjagtig til dit rum, omend det er til køkkenet, stuen eller børneværelset. Lad dig inspirere og lad din indre smag bestemme hvad der tiltaler dig mest. Der er ikke noget der er forkert, det er kun fantasien der sætter grænser. I bund og grund skal dit hjem være et sted du kan føle dig hjemme og tryg i. Tit og ofte så spejler ens stil hurtigt igennem i ens bolig. Det kan være at man er til det lidt mere enkle look, og derfor er der ikke særlig mange møbler i rummene, væggene er ikkeoverpyntet. Farverne er ensartet, men ellers i den diskrete side. Det kan også være at du er mere sprælsk og er til vilde farver, mange møbler eller mange nips. Det vigtigste er at man føler sig tilpas og er tilfreds med hvordan ens hjem ser ud. 

Hæng billeder korrekt

Der er nogle bestemte fejl som mange laver i hjemmet. Mange hænger billeder, plakater og malerier op, men der er bestemte fejl som går igen og igen, og lad os nu en gang for alle, nævne de 3 ting man skal være opmærksom på når man ønsker at pynte sin væg. 

1. Sørg for at billederne er tætte på hinanden

Mange kommer til at hænge billederne langt fra hinanden, hvilken skaber ubalance, hvis der er for stort mellemrum imellem flere rammer. En lille tommelfingerregel er at der skal være ca 15cm imellem rammerne, for ikke at det kommer til at se skørt ud. 

2. Skab kontrast mellem billeder og møbler

Ønsker du at hænge billeder op over en stor sofa, så skab kontrast og balance ved at hænge mindre billeder op over den store sofa. Har du til gengæld en væg med små møbler, kan du trygt hænge lidt større billeder op ovenover. Så store møbler – små billeder. Små møbler – store billeder. 

3. Hæng ikke plakaten/billedet/malleriet for højt

Sørg for at du ikke hænger noget op på væggen alt for højt oppe over møblerne. Det skaber disharmoni og ubalance, og ikke mindst ser det skørt ud at der er en halvtom væg over sofaen. Ligesom med afstanden imellem flerebilleder, så sørg for alt der er omkring 15cm mellem rammens kant og møblerne. 

Hvis du tager imod disse ovenstående 3 anbefalinger næste gang du skal hænge noget op på væggene, så vil du kunne skabe harmoni og balance i rummet. Mangler du inspiration til hvad du kan hænge på væggene kan du lade sig inspirere online og køb malerier hos mynewart. Udvalget er stort og du vil kunne finde noget der passer lige nøjagtig ind i din stil.