sexdukker sex legetøj erotisk legetøj

3 tips til et mere frækt sexliv

Er sexlivet gået i tomgang? Oplever du generelt ingen forandring når du har sex med din elsker, så er der her nogle fif til hvordan du kan optimere jeres hyggestund med hinanden. I ligger i sengen og tankerne strejfer gennem dit hovedet; ”Skal jeg gøre det – nej, det ville være for underligt”. Eller; Åh, ville det være pinligt hvis jeg fortæller præcis hvad jeg godt kunne tænke mig, min elsker gjorde ved mig”.

1)     Give dig hen til sexdukker:

Det er vigtigt at du slipper dine hæmninger, og så selvom det måske kan være svært da vi mange gange har pålagt os nogle bestemte roller og mønstre. Selvom det er nogle livslange adfærdsmønstre er det bestemt muligt at ændre, da det er en meget intim situation som kun få må få lov at opleve. I kan blandt andet eksperimentere med sexlegetøj hvilket vil åbne jeres forhold og dermed ofte gøre situationen langt mindre anspændt, da man kan finde mange små anledninger til at lege med elskovskugler, en vibrator eller måske blot en dildo sammen.

2)     Sæt lyd på dine følelser:

Lyd stimulere ens partner utrolig meget. Tænk hvis sex var lydløst, hvilken anden oplevelse det i så fald ville være. Vi kan alle forstille os, det ikke ville være nær så god en oplevelse, derfor er det utrolig vigtigt at sætte lyd på de følelser som strømmer igennem kroppen. Og så selv om man ikke er en højlydt stønner. Det er bestemt ikke et krav, så længe der blot er lidt lyd.

3)     Glem alle dine dårlige sider:

Vi har en tendens til at tænke for meget over vores dårlige ting, undervejs vi har sex. Det siger sig selv, at oplevelsen bliver markant dårligere hvis vi tænker dårlige tanker og dermed ikke ligger vores energi og fokus i øjeblikket. Mange slukker af samme årsag lyset, men dette er desværre en nødløsning da selve oplevelse bliver markant dårlig. Derfor bør man øve sig i at se sig selv som en lille sexkilling som er ekstremt glad for sig selv, hvilket ens partner i øvrigt også tænker, da der er en grund til at man har sex sammen.

 

Spændende sexlegetøjsartikler

Hos sexexperten er vi rigtig glade for at læse, høre og lære af sexologer. Som mange efterhånden har erfaret – og forhåbentligt flere i fremtiden vil – så er sexologers råd og hjælp altid fuldstændig uvurderlig. En af de danske sexologer som specielt er fremtrædende i tiden er websexologen som i dette link har lavet en artikel om en kvinde der ansat hos en sexshop til at teste sexlegetøj Klikker i på linket kan i læse hendes artikel.