Sådan opgraderer man sin forlovelsesring

Når det kommer til en forlovelsesring, vælger par normalt noget, der er klassisk og vil fungere godt til bærerens dagligdag, præcis som det skal være. Men det kan ændre sig som årene går, man har måske ændret sin smag, fået sin økonomi opgraderet mm.

 

Hvordan kan du tilpasse din unikke forlovelsesring til ring, der passer til den du er efter 5 år, 10 år, ja endda 20 år sammen med din bedre halvdel? Vi har samlet nogle ideer til, hvordan du kan opgradere din forlovelsesring, så den bliver lige præcis som du har ønsket.

 

Få sat en vielsesring ved siden af

Er det måske snart på tide at få det bryllup stablet på benene? En helt unik måde hvorpå man kan opgradere sit forlovelsesringlook, er ved at sætte en vielsesring ved siden af. Hvis ikke i har tænkt jer at blive gift, kan en helt almindelig alliancering køre jobbet.

 

Når du vælger en vielsesring eller alliancering er det vigtigt at du har din forlovelsesring i tankerne, da de skal kunne passe sammen. Sørg for at vielsesringen ikke er for høj eller for bred, så den passer til din forlovelsesring.

 

Rengør din forlovelsesring

Nogen gange skal der ikke andet til end en god omgang rengøring. Selvom gnisten ikke er forsvundet fra jeres kærlighed er det ikke altid det samme med selve ringen. En forlovelsesring bør blive taget til en guldsmed en gang om året for at blive pudset og rengjort så den bliver som ny.

 

Hver dag kommer din ring i kontakt med snavs, olier, sæbe, bodylotion og en lang række andre eksterne faktorer, der kan sløve og forringe din flotte ring.

 

Ikke kun det, men der kan være skader, der ikke kan ses med det blotte øje. Der kan opstå ridser og skævheder, og de kan blive endnu slemmere med tiden, hvis man ikke fikser dem hurtigst muligt. I værste tilfælde kan det føre til at en sten eller diamant løsner sig og falder ud.

 

Få sat ny diamant i din ring

Efter meget hårdt arbejde, kærlighed og dedikation er I to nået så langt sammen! En af de mest foretrukne måder at mindes disse øjeblikke på, er at få nogle til at hjælpe med at skifte eller måske endda opgradere diamanten eller stenen til noget endnu mere spektakulært.

 

Ofte har par, der har været sammen i årevis, et andet budget, end da de giftede sig første gang, og dette bør da helt sikkert blive fejret med noget fantastisk, som måske ikke var en mulighed for 20 år siden.

 

Vælg måske en ny cut eller måske den samme cut men bare større, man kan få hjælp af smykkedesignere for at skabe sin drømmering, så hold dig ikke tilbage for at tage kontakt til et par stykker.

Forlovelsesringe er et unikt og kærligt symbol på jeres kærlighed til hinanden. Det er lige så vigtigt 10 år frem, som det var på jeres bryllupsdag. Så selvfølgelig kan du også opgradere din vielsesring. Der er ikke det man ikke kan gøre, husk på at det er jeres valg og jeres kærlighed der ligger i ringene.