Vælg en nedgravet trampolin til din have

Der er mange fordele ved at vælge en nedgravet trampolin frem for en almindelig havetrampolin på ben.

Trampoliner til nedgravning er mere sikre

Sikkerheden bør altid komme først. Det er jo vores børn og fremtid det drejer sig om her. Derfor bør det også være din første prioritet når du skal vælge din trampolin til nedgravning.

En nedgravet trampolin er mere sikker, både fordi den er nede i jorden og dermed sværere at vælte, men også fordi at der er ikke så langt at ryge ned, hvis uheldet er ude, og man hopper ud over kanten på den nedgravet trampolin.

Denne type trampolin til nedgravning, der i øvrigt også bliver kaldt for en in ground trampolin, er mere stabil, så børnene kan hoppe højere uden at vælte trampolinen.

En in ground trampolin er også mere modstandsdygtig ved storm, da trampolinen er i jorden.

Andre fordele ved en nedgravet trampolin

En helt anden fordel er, at en nedgravet trampolin ikke dominere din have, på samme måde som en almindelig havetrampolin gør.

En trampolin til nedgravning rager ikke op i landskabet ligesom havetrampolinen. Og hvis du har et hjørne i din have, du ikke benytter særlig meget, så er det oplagt at skjule en nedgravet trampolin i det hjørne.

Der vil du faktisk hurtigt opdage, at din in ground trampolin nærmest er usynlig for det blotte øje.

Alle trampoliner er gode

Det er naturligvis ikke absolut nødvendigt at grave din trampolin ned i jorden.

Du kan stadig nyde godt, af flere af de fordele der er forbundet med trampoliner, hvis du vælger at købe en almindelig havetrampolin på ben, frem for en trampolin til nedgravning.

En sikkerhedsnet omkring din trampolin vil for eksempel mindske risikoen for ulykker, og gøre det sjovere og mere sikkert for børnene at bruge trampolinen.

Dine børn vil stadig nyde godt af de motoriske og fysiske fordele, der er ved at springe på en trampolin, uanset om den er gravet ned i jorden eller ej.

Hvilken in ground trampolin er så bedst?

Det er efterhånden almen kendt, at Berg producere nogen rigtig gode trampoliner til nedgravning. Den mest kendte er nok deres Berg Champion in ground trampolin, som har vundet utallige bedst i test titler.

Berg Champion Grand 500 in ground trampolin, nyder godt af alle Berg’s innovative fordele og teknologier. F.eks har den nedgravet trampolin både deres Airflow hoppedug og deres TwinSpring Gold fjedre system.

Det giver et bedre afsæt på en større del af trampolinen, sammenlignet med de fleste andre trampoliner, både in ground trampoliner og havetrampoliner.

Samtidig er Goldfjedrene mere holdbare, og derfor får du mere værdi for dine penge, sammenlignet med billige trampoliner til nedgravning, uden disse fordele.

Hvorfor købe en Berg in ground trampolin?

Vi har allerede talt om fordelene, generelt ved in gound trampoliner, og vi har også nævnt hvorfor in ground trampoliner fra Berg, er blandt de bedste trampoliner til nedgravning.

Nu handler det egentlig mere om, hvorfor en Berg trampolin til nedgravning er dyrere, end de fleste andre nedgravet trampoliner.

Berg trampoliner til nedgravning koster ofte lidt mere end den lidt billige trampolin til nedgravning, fordi at Berg altid tænker på at producere en sikker trampolin der kan holde længe.

Hvis du køber f.eks en Berg Inground trampolin til nedgravning, så er den UV beskyttet, trampolinens ramme er i galvaniseret stål og trampolinens kantmåtte er bred og godt polstrede.

Det vil altså sige, at selvom du måske betaler en højere pris for at købe en Berg trampolin, så har den også en længere levetid.

Du skal derfor dividere prisen med antal år, for at sammenligne med de billigere nedgravningstrampoliner, der er på markedet.

Først der kan man egentlig afgøre, om det er en billig trampolin eller en dyr trampolin.

Desuden giver de også dine børn, en bedre hoppe oplevelse, end de fleste andre nedgravningstrampoliner gør.

Hvad koster en trampolin til nedgravning?

Hvad en trampolin til nedgravning koster, kommer helt an på størrelse, model og mærke.

I de fleste tilfælde får man hvad man betaler for, det gælder også for en trampolin til nedgravning.

Vil du have en god trampolin til nedgravning, som f.eks en Berg Champion Inground trampolin, så starter de på omkring 6.000 kroner. Så får du også en af de bedste trampoliner til nedgravning, der er på markedet i øjeblikket.

Vil du hellere købe en billig trampolin til nedgravning, så starter de på omkring 2.000 kroner for de mindste størrelser.

En stor trampolin til nedgravning starter på omkring 3.000 kroner for de billigeste.

Den helt bedste trampolin til nedgravning, F.eks Berg Ultim elite flatground trampoliner til nedgravning starter på omkring 9.000 kroner.

Hvor dybt hul til nedgravet trampolin?

Hullets dybde kommer an på størrelsen af din trampolin til nedgravning. Jo større den er, jo dybere skal hullet være.

Berg Grand champion inground trampoliner til nedgravning, der er en stor trampolin, kræver f.eks et større hul, end Jumpmaster trampoliner.

En firkantet trampolin til nedgravning, kræver desuden et andet type hul, end en rund trampolin til nedgravning gør, eller en oval trampolin til nedgravning gør.

Når du skal nedgrave trampolinen, kan det være en god ide, at få noget hjælp til det. Det er meget arbejde for 1 person:

  • Er din trampolin til nedgravning ca. 300 cm stor, skal hullet have en dybde på omkring 80 cm.

  • Er din trampolin til nedgravning ca. 450 cm stor, skal hullet have en dybde på omkring 110 cm.

Det kommer dog også an på typen af din trampolin til nedgravning. Er det en inground trampolin eller en flatground trampolin.

En flatground trampolin skal graves længere ned, end en inground trampolin.

Trampolin nedgravning er et stort arbejde.

Er Salta trampoliner gode?

Salta trampoliner er ganske gode til prisen. De kan nok sammenlignes lidt med Jumpmaster trampoliner, som også giver god værdi for pengene.

Er Berg trampoliner til nedgravning gode?

Berg har ry for at lave de bedste trampoliner, og det er ikke uden grund.

En Berg trampolin er en sikker trampolin, og en Berg trampolin til nedgravning er ingen undtagelse.

Gå altid efter sikre trampoliner til nedgravning, når du skal købe ny trampolin til nedgravning.

Hvilken trampolin skal jeg vælge?

Vi anbefaler en Berg Champion trampolin til nedgravning eller en Berg Elite trampolin til nedgravning.

Det er vores vurdering at det er de bedste trampoliner til nedgravning lige nu.

Berg trampoliner fås som firkantede trampoliner, inground trampoliner, almindelige trampoliner, oval trampolin, rund trampolin, rektangulær trampolin og som trampolin til nedgravning.

  • En firkantet trampolin er bedre til gymnastiske øvelser. Det er en god trampolin til nedgravning, for dig der vil springe seriøst.

  • En inground trampolin er god fordi det er en robust trampolin, der kan holde til vind og vejr.

  • Almindelige trampoliner er gode, fordi de er billige trampoliner til nedgravning. Det er en budgetvenlig trampolin til nedgravning.

  • En oval trampolin er god, fordi den giver komfortable spring.

  • En rund trampolin er god, fordi man automatisk søger mod midten. Dermed er den mere sikker.

  • En rektangulær trampolin er god, fordi den giver sin bruger, en god form til at springe på.

  • Nedgravede trampoliner er gode, fordi de ikke dominere din have, og det er en mere sikker trampolin.