svømmebriller børn

Sådan finder du det rigtige par dykkerbriller til børn (svømmebriller også)

svømmebriller til børnI denne lille mini guide skal vi finde ud af, hvordan du sørger for at købe de helt rigtige dykkerbriller/svømmebriller til dit barn.

Børn har oftest mærkelig hovedformer. Ja, jeg sagde det, men det har de altså.

De er bare ikke helt udvoksede endnu. Det betyder altså også, at det kan være enormt svært at finde et par gode svømmebriller til børn – særligt nogle som ikke lukker vand ind.

Først og fremmest fordi det er enormt ubehageligt for barnet, men det kan også tænde en flamme af “skræk for vand” i barnet, hvis de første oplevelser er netop ubehagelig eller træls.dykkerbriller til børn

Det er ikke minder, som barnet bliver hjemsøgt af senere i livet, men det er faktisk bevist til at have en særlig dårlig effekt på, hvor meget voksne kan lide, eller ikke kan lide vand.

Særligt det at have hovedet under kan oftest være determineret af, de første dannende oplevelser i vand.

Med det sagt, så forstår vi nu alle vigtigheden af at finde et par rigtige gode og godt siddende svømmebriller og dykkerbriller til vores børn.

Hvis du allerede nu har lyst til at give dig i kast med det, og måske knap så meget til at læse denne guide her på siden, så vil jeg anbefale at du kigger på dette blogindlæg omkring svømmebriller til børn  (og dykkerbriller).

NB: Her guider de dig til, hvilke hhv. svømmebriller og dykkerbriller dit barn med sikkerhed vil få gode oplevelser med.

Vælg med omhu

Det siger måske sig selv, men det er særligt vigtigt, som allerede pointeret, når du skal vælge svømmebriller eller dykkerbriller til børn. Det kan, som sagt, være så altafgørende for deres senere oplevelser med og glæde ved vand.

Derudover, så får du oftest også et barn, som bare på ferien kan blive ved og ved med at underholde sig selv. Alene med et par gode børne dykkerbriller!

Der skal bare ikke så meget til, tænk engang!

Men hvordan sørger du så for at vælge med omhu. Jeg har kriblet et par punkter ned, som jeg mener er og bør være en afgørende rettesnor for dig i dit valg.dykkerbriller børn

  • Undgå at vælge med pengepungen (tanke på den)
  • Vælg efter anbefalinger
  • Vælg efter anmeldelser af produkter
  • Den dyreste er ikke altid den bedste (lidt kontra på den første)
  • HUSK UV beskyttelse i svømme- og dykker-brillerne, særligt når de er til børn!
  • Prøv dem, tjek/kontroller at de ikke lækker vand ind.

Hvis du følger disse punkter, så er jeg faktisk sikker på, at du kommer til at ende med et par briller både dit barn og dig bliver glade for. Også i længden.

Husk som vi snakkede om i starten, det kan altså bare være så afgørende for dit barns opvækst. Særligt når vi snakker de formative år, og oplevelser med vand. Det kan ende med at blive en helt fobi senere i livet.